Bilgisayarım çok yavaşladı

Messinin kramponu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
485
Yeni monitörü aldıktan sonra hiçbir şey adam akıllı açılmıyor 15 dakika sonra açılıyor ssd olmasına rağmen. Normalde virüs taraması yaparım ama oda yavaş ondan dolayı bilgisayarı kapattım. Bu düzelir mi? Virüs bulaşmış olabilir mi?

Yeni monitörü aldıktan sonra hiçbir şey adam akıllı açılmıyor 15 dakika sonra açılıyor ssd olmasına rağmen. Normalde virüs taraması yaparım ama oda yavaş ondan dolayı bilgisayarı kapattım. Bu düzelir mi? Virüs bulaşmış olabilir mi?
malwarebyte indirip tarama yapabilirsin belki virüs olabilir

silindi

Son düzenleme:
malwarebyte indirip tarama yapabilirsin belki virüs olabilir
Emin misiniz hocam. Bilgisayarda linke tıklamam ve riskli program gözükmüyor.
Monitör ile alakası olduğunu düşünmüyorum.
Sistem özellikleri Nedlr? Yüklü işletim sistemi ve programlar?
Windows 10 işletim sistemi 1650, i7 10700f, 16gb ram ve 1 tb sanddisk ssd. Discord,steam,epic games,icued ( corsair’ın driver’ı adını tam hatırlamıyorum) microsoft edge var. Oyun ise sadece minecraft ve valorant var.

silindi

Son düzenleme:
Sisteminiz iyi. Hızlı olması lazım.
Görev yöneticisinden arka planda çalışan uygulamaları kontrol edin. Anormal bir durum bulamazsanız format atmak gerekebilir.
System çok kullanıyor hocam exe kendisi 10 mb. Şu an bilgisayar kapalı ekran görüntüsü çekip atamam maalesef.
Post automatically merged:

Sisteminiz iyi. Hızlı olması lazım.
Görev yöneticisinden arka planda çalışan uygulamaları kontrol edin. Anormal bir durum bulamazsanız format atmak gerekebilir.
Hocam az önce açtım sakıncalı bir şey yok arkada program göremedim ama edge açık olmada bile açık olarak gözüküyor.

Son düzenleme:
Emin misiniz hocam. Bilgisayarda linke tıklamam ve riskli program gözükmüyor.

Windows 10 işletim sistemi 1650, i7 10700f, 16gb ram ve 1 tb sanddisk ssd. Discord,steam,epic games,icued ( corsair’ın driver’ı adını tam hatırlamıyorum) microsoft edge var. Oyun ise sadece minecraft ve valorant var.
kendi sitesinden indir dostum tara muhtemelen birçok virüs çıkacaktır

Geri