Driver'ı DDU ile silip tekrar kurmayı hiç denedin mi?arkadaşlar bugün sistem topladım ve ekran kartını sistemim kullanmıyor gtx 1660 ti yardım edermisiniz
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
lolde 30 40 fps zor alıyorum i3 10100f 16 gb ram gtx 1660ti 6gb
denemedim denim birda şu sslere bakarsanız sevinirimDriver'ı DDU ile silip tekrar kurmayı hiç denedin mi?
Driverdan kaynaklı olabilir.
CPU Clock' u da açar mısın?denemedim denim birda şu sslere bakarsanız sevinirim
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Driver'da bir sıkıntı olabilir.denemedim denim birda şu sslere bakarsanız sevinirim
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
İşlemcinin tüm core ları aktif mi ona bak afterburner varsa kullanım oranına bak kart kullanmıyor işlemci kullanımı fazlaysa darboğaz var bunu şöyle çözersin win+R msconfig sonra önyükleme miydi oradan gelişmiş den işlemci sayısı 1 de maks olanı seç yeniden başlat ben böyle çözdüm
1 se tik at en fazla kaçsa seç 8 mesela seç yeniden başlat düzelir buda olmazsa oyun ayarlarını yükselt biraz
Driver'da bir sıkıntı olabilir.
ddudan driver sil yükle yaptıktan sonra tekrar denicem bakarsanız sonra dan sevinirimCPU Clock' u da açar mısın?
Alıntıyı görüntüle
CPU Clock' u da açar mısın?
Alıntıyı görüntüle
Tamam sorunu bulduk. Güç planı şuan ne seçili? Windows arama yerine:ddudan driver sil yükle yaptıktan sonra tekrar denicem bakarsanız sonra dan sevinirim
Alıntıyı görüntüle
@RevDeisDou lütfen yardım et
islemci mhz si 0.80 gozukuyor onu duzeltilmesi lazimarkadaşlar bugün sistem topladım ve ekran kartını sistemim kullanmıyor gtx 1660 ti yardım edermisiniz
Alıntıyı görüntüle
lolde 30 40 fps zor alıyorum i3 10100f 16 gb ram gtx 1660ti 6gb
dengelideTamam sorunu bulduk. Güç planı şuan ne seçili? Windows arama yerine:
Alıntıyı görüntüle
Yüksek performans moduna alır mısın? Muhtemelen hiçbir şey değişmeyecek veya sorun kökten çözülecek. Normalde dengeli modda olsa bile problem olmaması lazımdıdengelide
deniyorumYüksek performans moduna alır mısın? Muhtemelen hiçbir şey değişmeyecek veya sorun kökten çözülecek. Normalde dengeli modda olsa bile problem olmaması lazımdı
Yüksek performans moduna alır mısın? Muhtemelen hiçbir şey değişmeyecek veya sorun kökten çözülecek. Normalde dengeli modda olsa bile problem olmaması lazımdı