dün bilgisayar kardeşimin elindeydi csgo oynuyordu bana sordu abi hile yükle diye bende kızdım ne hilesi diye beni dinlemeyip kendi başına hile yüklemiş çocuk beni çağırdı bende güzel bi fırçaladım tabi sonra mouse imleçi kendi kendine oynamaya başladı googleye girmeye çalıştı ben dire bilgisayarı kapadım işte sonra ethernet kablosunu çıkarıp bilgisayarı açtım önemli dosyaları yedekleyip sıfırladım bişey olurmu @bostankorkulugiDetay ver.
@Treyarch
Nasıl yani ?
@Treyarch sana yardım edebilir.dün bilgisayar kardeşimin elindeydi csgo oynuyordu bana sordu abi hile yükle diye bende kızdım ne hilesi diye beni dinlemeyip kendi başına hile yüklemiş çocuk beni çağırdı bende güzel bi fırçaladım tabi sonra mouse imleçi kendi kendine oynamaya başladı googleye girmeye çalıştı ben dire bilgisayarı kapadım işte sonra ethernet kablosunu çıkarıp bilgisayarı açtım önemli dosyaları yedekleyip sıfırladım bişey olurmu @bostankorkulugi
Post automatically merged:
birde defalarca kez kasperskydan taratıp bağzı dosyaları sildi
Hayır profili gizli ban yese cezalı yazardı.zaten sorunu çözdüm fakat hala bir risk varmıdır diye şüpheleniyorum format attım PC ye
knk birde adam perma ban yedi
adam perma ban yemiş
Ne perması la yemedi.zaten sorunu çözdüm fakat hala bir risk varmıdır diye şüpheleniyorum format attım PC ye
knk birde adam perma ban yedi
adam perma ban yemiş
Kardeşinin indirdiği tüm dosyaları sildin mi ?dün bilgisayar kardeşimin elindeydi csgo oynuyordu bana sordu abi hile yükle diye bende kızdım ne hilesi diye beni dinlemeyip kendi başına hile yüklemiş çocuk beni çağırdı bende güzel bi fırçaladım tabi sonra mouse imleçi kendi kendine oynamaya başladı googleye girmeye çalıştı ben dire bilgisayarı kapadım işte sonra ethernet kablosunu çıkarıp bilgisayarı açtım önemli dosyaları yedekleyip sıfırladım bişey olurmu @bostankorkulugi
Sıfırlama çözüm değil. Temiz format atın.dün bilgisayar kardeşimin elindeydi csgo oynuyordu bana sordu abi hile yükle diye bende kızdım ne hilesi diye beni dinlemeyip kendi başına hile yüklemiş çocuk beni çağırdı bende güzel bi fırçaladım tabi sonra mouse imleçi kendi kendine oynamaya başladı googleye girmeye çalıştı ben dire bilgisayarı kapadım işte sonra ethernet kablosunu çıkarıp bilgisayarı açtım önemli dosyaları yedekleyip sıfırladım bişey olurmu @bostankorkulugi
Windows üzerinden yaptıysan o sıfırlama.WHAT ben sıfırlamakla format atmanın aynı şey olduğunu biliyordum