Bilgisayarım ele geçirildi

Ekran Görüntüsü (6).png

Windows üzerinden yaptıysan o sıfırlama.
burdan yaptım nasıl yapılacağını göster birde pc eskisi gibi çalışıyor yavaşlama falan yok yada mouse kontrol eden biri yok

Alıntıyı görüntüle

burdan yaptım nasıl yapılacağını göster birde PC eskisi gibi çalışıyor yavaşlama falan yok yada mouse kontrol eden biri yok
kanka C D bütün disklere format at hani yedek dosyalarım silinmesin moduna girme çünkü bazı virüsler seri bulaşıyorlar yani nasıl desem sen farkında olmadan çoğu dosyana giriyorlar buna telefon + flash bellek dahil hatta bazıları birden fazla cihaz varsa wifi üzerinden dahi bulaşabiliyormar temiz bir format işini görür elinde ki cihazlarıda kaskpersky ile taratırsın oldu bitti her gördüğün dosyayı da indirme güvenmiyornsa virüs totelden tarat oldu bitti

kanka C D bütün disklere format at hani yedek dosyalarım silinmesin moduna girme çünkü bazı virüsler seri bulaşıyorlar yani nasıl desem sen farkında olmadan çoğu dosyana giriyorlar buna telefon + flash bellek dahil hatta bazıları birden fazla cihaz varsa wifi üzerinden dahi bulaşabiliyormar temiz bir format işini görür elinde ki cihazlarıda kaskpersky ile taratırsın oldu bitti her gördüğün dosyayı da indirme güvenmiyornsa virüs totelden tarat oldu bitti
zaten kasperskydan tarattım mouse kontrol ettiremediler sonra tam tarama yaprım 2 kere 2 3 tane yazılım buldu sildim onları resimler falan vardı onları telefona attım sonra sıfırladım bu işlemleri yaparken pc internete bağlı değildi modeme sızmış olamazlar heralde

Sıfırlamak garanti değil.
şu anda tıkırında çalışıyor zaten bilgisayrda kredi kartı falan kayıtlı değil ellerinde alacakları pek bir şey yok elimde format atacak usb yok zaten yakında yeni pc alacağım

şu anda tıkırında çalışıyor zaten bilgisayrda kredi kartı falan kayıtlı değil ellerinde alacakları pek bir şey yok elimde format atacak usb yok zaten yakında yeni PC alacağım
Öyle kullan o zaman.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,791
Üyeler
190,976
Son üye
Demonofhell
Geri