Bilgisayarım eski bunun için Windows?

NeT1

80+
Reaksiyon skoru
7
Merhaba bilgisayarım eski ve sistemi çok zorlamayacak bir modifiyeli Windows arıyorum önerisi olan varmı?

donanımları nelerdir işlemci ram ekran kartı?

Windows 10 çalıştırır gibi dene bi olmazsa 7 kurarsın

• Beğen
Reaksiyonlar: NeT1
Merhaba bilgisayarım eski ve sistemi çok zorlamayacak bir modifiyeli Windows arıyorum önerisi olan varmı?
1-2 yerde atlas os falan diyorlardıda ben pek güvenmiyorum şahsen o tarz şeylere windows 8.1 yada 10 kurulabilir (7 çok eski artık efsane ancak yalan yok eski)

• Beğen
1-2 yerde atlas os falan diyorlardıda ben pek güvenmiyorum şahsen o tarz şeylere windows 8.1 yada 10 kurulabilir (7 çok eski artık efsane ancak yalan yok eski)
halihazırda 8.1 kullanıyorum ama windows 10 rami çok kulanmazmı

halihazırda 8.1 kullanıyorum ama windows 10 rami çok kulanmazmı
hocam ram arttırabilirsiniz laptop kullanıyormuşsunuz sonuçta ancak işlemci değiştiremezsiniz DDR kaç ram olduğunu öğrenip ona göre 8 yada 16 gb ram yapabilirsiniz (laptopa göre tek veya çift slot olduğu değişiyor onada bakmanız gerekir)

• Beğen
hocam ram arttırabilirsiniz laptop kullanıyormuşsunuz sonuçta ancak işlemci değiştiremezsiniz DDR kaç ram olduğunu öğrenip ona göre 8 yada 16 gb ram yapabilirsiniz (laptopa göre tek veya çift slot olduğu değişiyor onada bakmanız gerekir)
Tamamdır hocam DDR 3 8 GB çıkarırsam iyi olur teşekkür ederim

Ben eski laptopumda Atlas OS kullanıyorum Windows 10 tabanlı versiyonunu, çok az bir yer kaplıyor. Çok memnunum eskisinden kat kat daha hızlı tıpkı yeni almışım gibi. Oyunlarda da FPS arttı.

• Beğen
Ntlite ile kendiniz yapın hocam zilyar tane rehber var internette. Olmadı linux kurun. Cachy os (arch) olabilir yeni başlayan biri için.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,195
Üyeler
192,640
Son üye
kante
Geri