İşlemci: i3 3217U 1.80 GHzdonanımları nelerdir işlemci ram ekran kartı?
1-2 yerde atlas os falan diyorlardıda ben pek güvenmiyorum şahsen o tarz şeylere windows 8.1 yada 10 kurulabilir (7 çok eski artık efsane ancak yalan yok eski)Merhaba bilgisayarım eski ve sistemi çok zorlamayacak bir modifiyeli Windows arıyorum önerisi olan varmı?
halihazırda 8.1 kullanıyorum ama windows 10 rami çok kulanmazmı1-2 yerde atlas os falan diyorlardıda ben pek güvenmiyorum şahsen o tarz şeylere windows 8.1 yada 10 kurulabilir (7 çok eski artık efsane ancak yalan yok eski)
hocam ram arttırabilirsiniz laptop kullanıyormuşsunuz sonuçta ancak işlemci değiştiremezsiniz DDR kaç ram olduğunu öğrenip ona göre 8 yada 16 gb ram yapabilirsiniz (laptopa göre tek veya çift slot olduğu değişiyor onada bakmanız gerekir)halihazırda 8.1 kullanıyorum ama windows 10 rami çok kulanmazmı
Tamamdır hocam DDR 3 8 GB çıkarırsam iyi olur teşekkür ederimhocam ram arttırabilirsiniz laptop kullanıyormuşsunuz sonuçta ancak işlemci değiştiremezsiniz DDR kaç ram olduğunu öğrenip ona göre 8 yada 16 gb ram yapabilirsiniz (laptopa göre tek veya çift slot olduğu değişiyor onada bakmanız gerekir)
Eyvallah hocamBen eski laptopumda Atlas OS kullanıyorum Windows 10 tabanlı versiyonunu, çok az bir yer kaplıyor. Çok memnunum eskisinden kat kat daha hızlı tıpkı yeni almışım gibi. Oyunlarda da FPS arttı.