Zırto
80+ Bronze
ryzen 5 1600AF yyazmışişlemciniz nedir
ryzen 5 1600AF yyazmışişlemciniz nedir
Sıcaklıkları kontrol etEvet.
Şu an WHQL sürümü inik.İlk 2 ay 200 fps alıyodum sonra böyle bi düşüş yaşadım.Sıcaklık görüntüsünü de atmıştım.Sıcaklıkları kontrol et
Birde Temiz kurulum yap ekran kartına DDU la driveri sil WHQL sürümü olan driveri indir
pardon görmedim amd kartlar hakkında pek bir fikrim yok ondan bir şey diyemeyeceğimryzen 5 1600AF yyazmış
Bios güncelmi ?Şu an WHQL sürümü inik.İlk 2 ay 200 fps alıyodum sonra böyle bi düşüş yaşadım.Sıcaklık görüntüsünü de atmıştım.
Garip anlamadım nerde sorun var @RevDeisDouEvet.
Sadece loldemi bu sorun var yoksa her oyundamı fps düşüklüğü yaşadınEvet.
Genel olarak mesela valoda da 120-150 araswında gidip geliyor en düşükte oynamama rağmen hatta çözünürlüğüm bile 1280x760Garip anlamadım nerde sorun var @RevDeisDou
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sadece loldemi bu sorun var yoksa her oyundamı fps düşüklüğü yaşadın
1920x1080 e alıp ayarları yüksek yaparmısınGenel olarak mesela valoda da 120-150 araswında gidip geliyor en düşükte oynamama rağmen hatta çözünürlüğüm bile 1280x760
Oyun şu anda indirili değil silmiştim.1920x1080 e alıp ayarları yüksek yaparmısın
Ama oyuna öyle başlamıştım yani o zamanlarda da fps aynıydı değişmedi hiç.1920x1080 e alıp ayarları yüksek yaparmısın
Maalesef aklıma başka bir şey gelmiyor olabilicek her şeyi söyledım fakat çözümü bulamadık @FightForHonor @RevDeisDouOyun şu anda indirili değil silmiştim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama oyuna öyle başlamıştım yani o zamanlarda da fps aynıydı değişmedi hiç.