Bilgisayarım galiba öldü

Samagol

80+
Reaksiyon skoru
12
Dostlar merhaba bu konuyu açmadan yarım saat önce gayet iyi bir şekilde oyun oynuyordum sonrasında oyunum donmaya başladı biraz grafiklerini düşürüp pc res attım sonrasında ekra açılır açılmaz donuyor ne yapacağımı bilemedim ve cpu %100 de gpu ise 2 de arama çubuğu da açılmıyor

Ekler

• 1000042293.webp
    1000042293.webp
    2.8 MB · Hit: 66
Dostlar merhaba bu konuyu açmadan yarım saat önce gayet iyi bir şekilde oyun oynuyordum sonrasında oyunum donmaya başladı biraz grafiklerini düşürüp pc res attım sonrasında ekra açılır açılmaz donuyor ne yapacağımı bilemedim ve cpu %100 de gpu ise 2 de arama çubuğu da açılmıyor
antimalware programı sömürüyor gibi duruyor virüs bulaşmış olabilir bir ihtimal onu temizlemeye çalışırken kaynakları zorluyor olabilir

antimalware programı sömürüyor gibi duruyor virüs bulaşmış olabilir bir ihtimal onu temizlemeye çalışırken kaynakları zorluyor olabilir
defender genelde 3 kere tarama yapiyor o esnada asiri fazla cpu tuketiyor bu sebepten dolayi bende sikayetciydim dcontrol ile tamamen devre disi biraktim virus girme ihtimali size bagli biraz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,073
Üyeler
184,882
Son üye
bauho
Geri