- Konu Sahibi Konu Sahibi
eyvallah sende sağolasın olur sokayım. bende görmüş olurumSağolasın hocam h.o testleri beklemekteyim direk furkmarka soksan daha hızlı olur aslında
eyvallah sende sağolasın olur sokayım. bende görmüş olurumSağolasın hocam h.o testleri beklemekteyim direk furkmarka soksan daha hızlı olur aslında
2k 1440p de sok hocam bi 3 4 dk beklet at dana zahmeteyvallah sende sağolasın olur sokayım. bende görmüş olurum
Hocam kasa fan rgb ler renkleri değişiyormu kasa üstündeki tuştaneyvallah sende sağolasın olur sokayım. bende görmüş olurum
benchmark a soktum 79 gördü en yüksek2k 1440p de sok hocam bi 3 4 dk beklet at dana zahmet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam kasa fan rgb ler renkleri değişiyormu kasa üstündeki tuştan
Furkmark denemiycekmiydin hocambenchmark a soktum 79 gördü en yüksek
fanların rengide değişmiyor kasa üzerindeki tuştan sadece açıp kapatabiliyorum.
yanlış yazmışım kusura bakma furkmarka soktum evetFurkmark denemiycekmiydin hocam
Hocam fanlar yüzde kaç ve kaç rpm de oldu acaba 79 derece ve testi kaç dakika yaptınyanlış yazmışım kusura bakma furkmarka soktum evet
2.5 dakika yaptım 2400rpm yüzde 64Hocam fanlar yüzde kaç ve kaç rpm de oldu acaba 79 derece ve testi kaç dakika yaptın
Hocam bende o dereceleri gördüm sence kartın derecesi iyi mi? bana yüksek geliyorda biraz bendede aynı kart var2.5 dakika yaptım 2400rpm yüzde 64
bi tık yüksek evet ama en ucuz 5070 olduğunu değerlendirince kabul edilebilir bence. hem güçsüzde bir kart değil sonuçtaHocam bende o dereceleri gördüm sence kartın derecesi iyi mi? bana yüksek geliyorda biraz bendede aynı kart var
Test kaç k da yaptın hocambi tık yüksek evet ama en ucuz 5070 olduğunu değerlendirince kabul edilebilir bence. hem güçsüzde bir kart değil sonuçta
Merhaba bu olay HDMI veya DP kablosu ile alakalı tek monitör bağlı ise sadece denemek için kablo değiştirin.merhabalar yeni bir pc topladım kendim. fakat güç tuşuna basıp açtığımda 30 saniyeye yakın bir süre simsiyah ekran oluyor herhangi bir şey çıkmıyor. sonrasında asus yazısı vs gelip kısa sürede açılıyor. bunun var mıdır bir çözümü neden olur böyle bir şey. yardımcı olursanız sevinirim.
2kTest kaç k da yaptın hocam