Neler Yeni

Bilgisayarım iyi ama oyun içi takılmalar yaşıyorum

DxReadTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Mustafa Kaçar
Bilgisayar bir kaç gündür oyunlarda takılıyor her oyunda takılsada en çok GTA 5 de ve Forza 4 de takılıyor ama belli bi saniyesi var örneğin gta da geçtiğim zaman kasıyor ama aynı yerden bi daha aynı şekilde geçtiğimde kasma yok onun ilerisinde var sistemim RX 580 8gb Ryzen 5 1600AF 8gb ram

şahin doğan

80+ Platinum
ram az en az 16 olması lazım

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Muhtemelen RAM den dolayı bir arkadaşım daha aynı sisteme sahipti hatta işlemcisi R5 3600 dü ama 8GB RAM den dolayı GTA ve Forzada yüksek ayarlarda oynamak isteyince drop yiyordu. GTA 5 de yüksek ayar oynamak isteyince 8GB RAM yetmiyor.

DxReadTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Mustafa Kaçar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Muhtemelen RAM den dolayı bir arkadaşım daha aynı sisteme sahipti hatta işlemcisi R5 3600 dü ama 8GB RAM den dolayı GTA ve Forzada yüksek ayarlarda oynamak isteyince drop yiyordu. GTA 5 de yüksek ayar oynamak isteyince 8GB RAM yetmiyor.
Ben düşük ayarlarda oynuyorum genede Maks 30fps alıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok kanka mevcut ram i sök 4gb tak sorunun düzelir (!)
Yeni rammi almalıyım derken başka bir yöntem varmıdır demek istedim

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Ben düşük ayarlarda oynuyorum genede Maks 30fps alıyorum

Yeni rammi almalıyım derken başka bir yöntem varmıdır demek istedim

Başka bir problemde olabilir o zaman FPS in o kadar düşük olmaması lazım, Afterburner ile detaylıca oyun içi değerlerini atar isen daha iyi anlayabiliriz.

DxReadTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Mustafa Kaçar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka bir problemde olabilir o zaman FPS in o kadar düşük olmaması lazım, Afterburner ile detaylıca oyun içi değerlerini atar isen daha iyi anlayabiliriz.
İndiriyorum

1638713325656.png

Oyun içi bu

@$ilent sorun neyden kaynaklanıyor

Son düzenleme:

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bilgisayar bir kaç gündür oyunlarda takılıyor her oyunda takılsada en çok GTA 5 de ve Forza 4 de takılıyor ama belli bi saniyesi var örneğin gta da geçtiğim zaman kasıyor ama aynı yerden bi daha aynı şekilde geçtiğimde kasma yok onun ilerisinde var sistemim RX 580 8gb Ryzen 5 1600AF 8gb ram
88GB RAM var hocam normaldir.

Top Bottom