HD_AUDIO kablosunu kontrol edin. Soğutucuyu takarken eliniz oraya çarpmış bağlantısı zayıflamış olabilir.İşlemcinin stok soğutucusunu kule tipi soğutucu olarak değiştirdim. Sonra kulaklığın jak girişini okumamaya başladı. Kısacası pc den herhangi bir şekilde ses gelmiyor.
Hayırçıkar tak yapınca çalışıyor mu
Çok fazla anlamıyorum o yüzden hangi kablo olduğunu kestiremedim.HD_AUDIO kablosunu kontrol edin. Soğutucuyu takarken eliniz oraya çarpmış bağlantısı zayıflamış olabilir.
Anakartta en sol altta olur genelde, F_AUDIO pinlerine takılan kabloyu kontrol edin oradaki kısım.Hayır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok fazla anlamıyorum o yüzden hangi kablo olduğunu kestiremedim.
Baktım takılı kablo sıkıntı yok gibi duruyor.Anakartta en sol altta olur genelde, F_AUDIO pinlerine takılan kabloyu kontrol edin oradaki kısım.
O zaman, Ses simgesine sağ tık > Ses Ayarlarını Aç > Çıkış cihazı olarak hoparlör/kulaklığın seçili olduğundan emin olun birde.
orda
Kulaklık gözükmüyor orda da.O zaman, Ses simgesine sağ tık > Ses Ayarlarını Aç > Çıkış cihazı olarak hoparlör/kulaklığın seçili olduğundan emin olun birde.
Alıntıyı görüntüle
BIOS'a girip > Settings / Advanced ikisinden birisi yazması lazım yanlış hatırlamıyorsam > Integrated Peripherals > HD Audio Controller > Enabled yapın eğer burası Disabled görünüyorsa.Kulaklık gözükmüyor orda da.
Deneyeceğim hocamBIOS'a girip > Settings / Advanced ikisinden birisi yazması lazım yanlış hatırlamıyorsam > Integrated Peripherals > HD Audio Controller > Enabled yapın eğer burası Disabled görünüyorsa.
Enabled görünüyor hocam yine çalışmadı.BIOS'a girip > Settings / Advanced ikisinden birisi yazması lazım yanlış hatırlamıyorsam > Integrated Peripherals > HD Audio Controller > Enabled yapın eğer burası Disabled görünüyorsa.