Bilgisayarım jak girişini algılamıyor.

Reaksiyon skoru
4
İşlemcinin stok soğutucusunu kule tipi soğutucu olarak değiştirdim. Sonra kulaklığın jak girişini okumamaya başladı. Kısacası pc den herhangi bir şekilde ses gelmiyor.

İşlemcinin stok soğutucusunu kule tipi soğutucu olarak değiştirdim. Sonra kulaklığın jak girişini okumamaya başladı. Kısacası pc den herhangi bir şekilde ses gelmiyor.
HD_AUDIO kablosunu kontrol edin. Soğutucuyu takarken eliniz oraya çarpmış bağlantısı zayıflamış olabilir.

Hayır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok fazla anlamıyorum o yüzden hangi kablo olduğunu kestiremedim.
Anakartta en sol altta olur genelde, F_AUDIO pinlerine takılan kabloyu kontrol edin oradaki kısım.

O zaman, Ses simgesine sağ tık > Ses Ayarlarını Aç > Çıkış cihazı olarak hoparlör/kulaklığın seçili olduğundan emin olun birde.

1760114006193.webp

Kısa devre yapma gibi bir durumu var mı acaba?

O zaman, Ses simgesine sağ tık > Ses Ayarlarını Aç > Çıkış cihazı olarak hoparlör/kulaklığın seçili olduğundan emin olun birde.
orda

Alıntıyı görüntüle
Kulaklık gözükmüyor orda da.

Kulaklık gözükmüyor orda da.
BIOS'a girip > Settings / Advanced ikisinden birisi yazması lazım yanlış hatırlamıyorsam > Integrated Peripherals > HD Audio Controller > Enabled yapın eğer burası Disabled görünüyorsa.

BIOS'a girip > Settings / Advanced ikisinden birisi yazması lazım yanlış hatırlamıyorsam > Integrated Peripherals > HD Audio Controller > Enabled yapın eğer burası Disabled görünüyorsa.
Deneyeceğim hocam

Enabled görünüyor hocam yine çalışmadı.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,126
Üyeler
183,065
Son üye
gokberkozyurt