Sırasıyla söylüyorum bunları bir bir yap sonra kapatmayı denebilgisayarımı kapatamıyorum kapama tuşuna tıkladığımda fanlar dönmeye devam ediyor işlemci fanı da dahil, uyku moduna da geçmiyor çözümü var mı?
Kasanın kapatma tuşuna uzun süre bas kapanırbilgisayarımı kapatamıyorum kapama tuşuna tıkladığımda fanlar dönmeye devam ediyor işlemci fanı da dahil, uyku moduna da geçmiyor çözümü var mı?
Sırasıyla söylüyorum bunları bir bir yap sonra kapatmayı denebilgisayarımı kapatamıyorum kapama tuşuna tıkladığımda fanlar dönmeye devam ediyor işlemci fanı da dahil, uyku moduna da geçmiyor çözümü var mı?
denicem saolSırasıyla söylüyorum bunları bir bir yap sonra kapatmayı dene
1)Güç düğmesi ayarları bozulmuş olabilir bunu düzeltmek için windows arama kısmına denetim masası oradan donanım ve ses e tıkla önüne gelen yerden güç seçeneklerini seç en solda küçük bir şekilde güç düğmelerinin yapacaklarını seçin var ona tıkla oradan güç düğmesine bastığımda KAPAT, uyku düğmesine bastığımda UYKU olarak seç
2) CMD yi yönetici olarak çalıştır ve SFC /scannow yap windows dosyalarını onarmayı dene
3)Bios a girip ayarlarını sıfırla
eyw oldu biosu sıfırlamay a gerek kalmadıSırasıyla söylüyorum bunları bir bir yap sonra kapatmayı dene
1)Güç düğmesi ayarları bozulmuş olabilir bunu düzeltmek için windows arama kısmına denetim masası oradan donanım ve ses e tıkla önüne gelen yerden güç seçeneklerini seç en solda küçük bir şekilde güç düğmelerinin yapacaklarını seçin var ona tıkla oradan güç düğmesine bastığımda KAPAT, uyku düğmesine bastığımda UYKU olarak seç
2) CMD yi yönetici olarak çalıştır ve SFC /scannow yap windows dosyalarını onarmayı dene
3)Bios a girip ayarlarını sıfırla (bunu yapmadan önce 2 adımdan sonra kapatmayı dene kapanmazsa 3.adımı uygula)
iyi forumlardenicem saol
Post automatically merged:
eyw oldu biosu sıfırlamay a gerek kalmadı
arkadaki şalter i indirbilgisayarımı kapatamıyorum kapama tuşuna tıkladığımda fanlar dönmeye devam ediyor işlemci fanı da dahil, uyku moduna da geçmiyor çözümü var mı?