Arkadaşlar ben şimdi sistemi 2 ay önce topladım yarısı 2. El yarısı 0 sistemi 2 gün kullandım oyun felanda oynadım 3. Gün bu sorun oldu pc yi açıyorum chroma felan girince ve ya bi şey yapmak isteyince kitleniyor hiç bi şey yapamıyorum imleç de hareket etmiyor klavye felanda kitleniyor ilk başta ssd den zannettim 0 almıştım ssd yi geri gönderdim yenisini sipariş ettim sıkıntı gitmedi sonra yeniden vindows kuruyum dedim windows kurulumunda yarıda kalıyor zor bela kurdum windows u ama hala çözümünü bulamadım bilgisayarcıya götürdüm o da bulamadım acaba yardımcı olurmusunuz yazın o kadar çalışıp topladım sistemi sadece 2 gün kullandım 2 aydır yatıyor sistemde x3440 var h55m ud2h var 4+4 corsair ram var asus rx 460 4gb var bunları 2. El aldım arkadaşlar 0 olarakta sharkon 650 what psu ve sandisk 480 gb ssd var
Sıkıntı neyden olabilir ekran kartındada sıkıntı yok başka sistemde denedim sağlam o da ilgilenirseniz sevinirim .
Sıkıntı neyden olabilir ekran kartındada sıkıntı yok başka sistemde denedim sağlam o da ilgilenirseniz sevinirim .