Bilgisayarım kötü mü

nasıl

• berbat

Oylar: 31 29.8%
  • kötü

Oylar: 46 44.2%
  • biraz iyi

Oylar: 8 7.7%
  • iyi

Oylar: 2 1.9%
  • güzel

Oylar: 9 8.7%
  • hurdalığa at gitsin 1 TL ye satarsın bunla bilgisayar denmez

Oylar: 8 7.7%

• Oy kullanan toplam üye
    104
  • Anket kapatıldı .
Flash Player kalkmasaydi iyiydi fakat günümüz için kötü kanka

8 ram var 4. nesil i5 işlemci nvidia gt 840 ekran kartı ama kötü kart 7 senelik. Doğru düzgün oyun kaldırmıyor hep drop yiyorum.
8 gb ram 4 nesil i5 işlemci ? bu bilgisayar mükemell bendeki drop yemeyen fortnitede 40 fps alan tabi orta ayarlarda bilgisayar ama memnunum yinede mta sa da eğlenmek felan sarıyo
Post automatically merged:

neyse bilgisayarı kapatıyorum hepinize iyi geceler

8 gb ram 4 nesil i5 işlemci ? bu bilgisayar mükemell bendeki drop yemeyen fortnitede 40 fps alan tabi orta ayarlarda bilgisayar ama memnunum yinede mta sa da eğlenmek felan sarıyo

neyse bilgisayarı kapatıyorum hepinize iyi geceler
İlk aldıığımda mükemmeldi tabi kaldırmadığı oyun yoktu. Ama şimdi hiçbir oyunu oynayamıyorum. İyi geceler kardeşim.

oyun indirdiğim için kapatamayacam .d

İlk aldıığımda mükemmeldi tabi kaldırmadığı oyun yoktu. Ama şimdi hiçbir oyunu oynayamıyorum. İyi geceler kardeşim.
bende ilk aldığımda çoğu şeyi kaldırmazdı ama bilgisayar sonralarda bozuldu 4 ay önce yaptırdık ozaman daha iyi bilgisayar kullanmaya başladım önceden aşırı iyi kullanamıyodum hatta bellek arızasına bile çözüm buluyom ramda sıkıntı varsa bana göre basit ekran kartı bozulsa bi bakarım az da olsa anlarım

Hala inmedi mi Left 4 Dead :D
9.4 gb çünkü

yani diyeceğim ayarları yapınca artık oyunlarda 0 kasma aslında bazılarında biraz var da drop yok

Ekran Alıntısı ama bunlar inene kadar .d.PNG

Geri