Arkadaşım kaç İQ bir şeysin sen?16GB Ram var 6GB ram kullanıyor ve bu 6 gb ram ile %40 kullanması gerekirken %70 kullanıyor kardeş.Onu soruyorum ben.Boş adamsın, kaybol git benim konumdan.Kullanmasını istemiyorsanız Ram'in tekini satın? Ram'ler zaten kullanılsın diye varlar. Problem yok.
Raporlandı dostumArkadaşım kaç İQ bir şeysin sen?16GB Ram var 6GB ram kullanıyor ve bu 6 gb ram ile %40 kullanması gerekirken %70 kullanıyor kardeş.Onu soruyorum ben.Boş adamsın, kaybol git benim konumdan.
? Kardeş neden bu kadar triplisin. Ben sana atarlı giderli konuşmadım ki. Tiye aldım. Ram kullanımı bilgisayarlarda önemli bir şey. Asıl kullanmıyorsa bir problem vardır bundan bahsetmeye çalıştım. Ram'i kullanması demek bilgisayarın performansını olabildiğince vermesi demektir yani. Ram'i kullanmazsa kasar. 16GB Ram'in 3'ünü 4'ünü kullanırsa kasar. Bu Ram'lerin yüksek yüzdelerde çalışması da gayet doğal ki böyle olmalıdır. Bir problem olduğunu sanmıyorum.Arkadaşım kaç İQ bir şeysin sen?16GB Ram var 6GB ram kullanıyor ve bu 6 gb ram ile %40 kullanması gerekirken %70 kullanıyor kardeş.Onu soruyorum ben.Boş adamsın, kaybol git benim konumdan.
Beyefendiciğimiz fikrine bak "Kullanmasını istemiyorsanız Ram'in tekini satın? Ram'ler zaten kullanılsın diye varlar. Problem yok".? Kardeş neden bu kadar triplisin. Ben sana atarlı giderli konuşmadım ki. Tiye aldım. Ram kullanımı bilgisayarlarda önemli bir şey. Asıl kullanmıyorsa bir problem vardır bundan bahsetmeye çalıştım. Ram'i kullanması demek bilgisayarın performansını olabildiğince vermesi demektir yani. Ram'i kullanmazsa kasar. 16GB Ram'in 3'ünü 4'ünü kullanırsa kasar. Bu Ram'lerin yüksek yüzdelerde çalışması da gayet doğal ki böyle olmalıdır. Bir problem olduğunu sanmıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca burası bir forum. Konu açtıysan ben de bu konuya saygı çerçevesinde istediğimi yazmakta özgürüm. Fikirlerimi yazmam ve senin de benim fikirlerim ile bilgilerimi okuyup faydalanman için burası var. Bunun da bilincinde olmalısın.
knk sorun olduğunu sanmam ayrıca başka hizmetlerde kullanıyor olabilir bendede oluyo bazen endişelenmene gerek yok yaniArkadaşlar toplam ram kullanım miktarı 5-6,5GB arası, 16GB ram var sistemimde.Neden %72-73 kullanıyor bu bilgisayar?Alıntıyı görüntüle
Bu söz Recep Baltaş'ınBeyefendiciğimiz fikrine bak "Kullanmasını istemiyorsanız Ram'in tekini satın? Ram'ler zaten kullanılsın diye varlar. Problem yok".
Sen benimle dalgamı geçiyorsun, eğleniyor musun?Ne yapıyorsun.Ben forumda bilgili üyelerden bilgi almak istiyorum sen saçma saçma yorum yapıyorsun.Benim sorduğum soru ne, senin verdiğin cevap ne?Kullanılsın diye varmış.Cahilden başka bir şey değilsin.Boşuna konumu mahvettin.