Bilgisayarım param parça oldu

Yozgatlııı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,315
Arkadaşlar benim bir babam var (sözde baba) biz kavga ettik bilgisayara geldi kasaya vurdu masanın üstündeydi yere düştü fişi çektim direkt şimdi açtım çok kötü sesler geliyor açılıp kapanıyor ben buna 30k para verdim arkadaşlar ben ne yapacağım şimdi lütfen gülmeyin ne yapacak bilmiyorum dondum kaldım daha taksiti bile bitmdi

Arkadaşlar benim bir babam var (sözde baba) biz kavga ettik bilgisayara geldi kasaya vurdu masanın üstündeydi yere düştü fişi çektim direkt şimdi açtım çok kötü sesler geliyor açılıp kapanıyor ben buna 30k para verdim arkadaşlar ben ne yapacağım şimdi lütfen gülmeyin ne yapacak bilmiyorum dondum kaldım daha taksiti bile bitmdi
şansın yaver gittiyse sadece kasanın iskeletinden kopan parçalar şıkırdıyordur aksi halde geçmiş olsun.

Keşke Burda Küfür Etmek Yasak Olmasaydı Destan Dökseydim Geçmiş olsun.
Parçalara Bak Kırık dökük koku gelen parça varmı ?
Hocam dün akşamda bir konu açtım biliyorsunuz dur baskıcı ve bilgisayara karşı olmalarından dolayı keşke Allah canimu alsada su evden kurtulsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

18 yaş altı ne yapabilirki hocam

Yaşatmazlar beni zaten zincirli it gibi yaşıyorum bıktım artık

Sebep neydi kasaya vurmasında. Ders az çalışıp çok oyun falan mı oynuyordun? Kavgada kasaya zarar vermek neden?

Hocam dün akşamda bir konu açtım biliyorsunuz dur baskıcı ve bilgisayara karşı olmalarından dolayı keşke Allah canimu alsada su evden kurtulsam

18 yaş altı ne yapabilirki hocam

Yaşatmazlar beni zaten zincirli it gibi yaşıyorum bıktım artık
hocam devlete sığınabilirsin şahsen bu durumda olsam giderim devlete bakım evleri var oralarda kalırım çalışır bir eve çıkarım aileme red davası açar hayatımı yaşarım ayrıca red açtın diye bakım evinde kaldın diye devlet seni ayrıcalıklı memur yapıyor

kaç yaşındasın 15 yaş üstüysen e devlet alabilir varsada cimerden şikayet edebilirsin

Son düzenleme:
Kendi paranla aldıysan hani bi şekilde konuşup karşılatmaya çalışsan dicem büyük ihtimalle dediğim imkansız ama

hocam evlete sığınabilirsin şahsen bu durumda olsam giderim devlete bakım evleri var oralarda kalırım çalışır bir eve çıkarım aileme red davası açar hayatımı yaşarım ayrıca red açtın diye bakım evinde kaldın diye devlet seni ayrıcalıklı memur yapıyor

kaç yaşındasın 15 yaş üstüysen e devlet alabilir varsada cimerden şikayet edebilirsin
15 yaşındayım

Allah sabır versin valla

Kendi paranla aldıysan hani bi şekilde konuşup karşılatmaya çalışsan dicem büyük ihtimalle dediğim imkansız ama
Hiçbir şey demeye hakkimt yok zincirli köle gibi yaşıyorum bundan sonrada hayatı zehir ederler bana

Derslerim çok iyi okulun 1. Diyim fazlada oynamıyordum vurdu işte
Geçmiş olsun. İşlemci ile ekran kartını kurtarsan yeter. Zararın minimum olur. Açıp kasayı parçaları kontrol et.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,819
Üyeler
184,227
Son üye
Gforce46
Geri