Çözüldü✓ Bilgisayarım sata ssdmi görmüyor

Reaksiyon skoru
0
bu sabah steame girerken bir uyarı aldım ve bu bilgisayar kısmına baktığımda diskin gözükmediğini fark ettim bilgisayarı kapatıp açtım kapatıp kablolarını tak çıkar yaptım ama hiç bir şey olmadı lütfen yardım edin

bu sabah steame girerken bir uyarı aldım ve bu bilgisayar kısmına baktığımda diskin gözükmediğini fark ettim bilgisayarı kapatıp açtım kapatıp kablolarını tak çıkar yaptım ama hiç bir şey olmadı lütfen yardım edin
Sata portunu değiştir Eğer yine görmüyorsa Diski başka pcde çalıştır bu kezde görünmüyorsa disk ölmüştür yok görünüyorsa sata Yada psuda Sorun var

Sata portunu değiştir Eğer yine görmüyorsa Diski başka pcde çalıştır bu kezde görünmüyorsa disk ölmüştür yok görünüyorsa sata Yada psuda Sorun var
sata portunu değiştir derken diğer disklerinkiyle mi çalıştırayım
cahilliğimin kusuruna bakma ;) pc topladıktan sonra kafamdaki her şey silindi

sata portunu değiştir derken diğer disklerinkiyle mi çalıştırayım
cahilliğimin kusuruna bakma ;) pc topladıktan sonra kafamdaki her şey silindi
Aynen öyle yap dene çalışırsa port bozuk çalışmazsa başka pcde çalışırsa disk bozuk

Aynen öyle yap dene çalışırsa port bozuk çalışmazsa başka pcde çalışırsa disk bozuk
dün moralim bozuldu diye bıraktım bugün sata ve pci kablolarını değiştirdim iki disk de sorunsuz çalışıyor tekrardan çok teşekkür ederim

Geri