Uluntrak16
80+
- Reaksiyon skoru
- 76
Bu videodaki gibi oluyor yardım edin sürekli bu oluyor.
Evet.Ekran kartı driverlerin güncel mi
Eski driver lerden birini yükle AMD kullandığım için hakim değilim nvdia driverlerine. Nvdia nın son driverleri eski AMD driverleri gibi çöpEvet.
Oyundayken değil herhangi rastgele bir zamanda bu oluyor. Bir anda ekran donuyor ve PC kendini BIOS ekranına atıyor. Forumlarda sebebinin PSU olduğu söylenmiş fakat PSU'da herhangi bir sorun olduğunu sanmıyorum. Ayrıca eğer masaüstü bir uygulamada olursa görev çubuğu da ekran donduktan bir süre sonra gidiyor. PSU: FSP Hydro K Pro 850W 80+ Bronze.Oyundayken PC donup tepki mi vermiyor? Sorunu bir kaç cümle ile açıklasan daha sağlıklı olur, bu şekilde anlaşılmıyor.
PSU kaybaklı değil PSU kaynaklı olsa PC kendini resetler sorun driver ile alakalıOyundayken değil herhangi rastgele bir zamanda bu oluyor. Bir anda ekran donuyor ve PC kendini BIOS ekranına atıyor. Forumlarda sebebinin PSU olduğu söylenmiş fakat PSU'da herhangi bir sorun olduğunu sanmıyorum. Ayrıca eğer masaüstü bir uygulamada olursa görev çubuğu da ekran donduktan bir süre sonra gidiyor. PSU: FSP Hydro K Pro 850W 80+ Bronze.
Bir keresinde beni memtest86'ya atmıştı böyle olduğunda bu neyle alakalı olabilir?PSU kaybaklı değil PSU kaynaklı olsa PC kendini resetler sorun driver ile alakalı
1 saat yaptım ve hiçbir şey olmadı.OCCT ile 5-10 dakika Power testi yapar mısın?
Eski driver nerden indirebilirim?Eski driver lerden birini yükle AMD kullandığım için hakim değilim nvdia driverlerine. Nvdia nın son driverleri eski AMD driverleri gibi çöp
Hayır ramlerde bir sıkıntı yok testini yapmıştım zaten. Bios yerine memtest'e girmişti.RAM hatalarının çok sık olduğu (veya şanssız olduğunuz) durumlarda MemTest86 donabilir, kilitlenebilir veya bir şekilde rastgele çökebilir. Sistem işletim sistemine önyükleme yaparken de donuyorsa, sorun büyük ihtimalle donanımla ilgilidir. Bu nedenle RAM'i değiştirmek ilk seçenektir. Kısaca mem ram den kaynaklıdır
Ekran kartın neydiBir keresinde beni memtest86'ya atmıştı böyle olduğunda bu neyle alakalı olabilir?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
1 saat yaptım ve hiçbir şey olmadı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Eski driver nerden indirebilirim?