Neler Yeni

BİLGİSAYARIMA ALICI ÇIKTI FAKAT ARADA KALDIM

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
Bütçe
5
Hali hazırda kullanmış olduğum sistemi satışa çıkardım sistem özelliklerini aşağıda belirteceğim aşağıda bulunan sisteme bugün alıcı çıktı fakat kendisi sadece sistemin içinde olan RTX 4060 Tİ ekran kartını istiyor fakat ben sistemi komple elden çıkarmak istiyorum çünkü parça parça satmak benim için çok uğraştırıcı olacak sistemin fiyatını 32.000₺ yazmıştım kendimce makul bir fiyat yazdığımı düşünüyorum sizce alıcıya ekran kartını söküp satayım mı yoksa komple almak isteyen bir alıcı çıkmasını mı bekleyeyim ?

Ben çok arada kaldım eğer ekran kartını satarsam işlemciyi ve diğer parçaları sahibinden param güvende ile satamam çünkü eğer kişi ürünü alır daha sonra iade ederse kendi malımı mı gönderdi yoksa aynısının bozuk olanını mı gönderdi onu sistemde test edemeyeceğim ve test edebileceğim bir yerde yok yaşadığım şehirde bulunan bilgisayarcılar bile test edecek sistem bile bulamıyor bulsalar bile bulaşmak istemiyorlar

NOT : EKRAN KARTI, İŞLEMCİ, M2 SSD 1.5 YILDAN UZUN GARANTİSİ VAR

- İNTEL İ7 11700KF İŞLEMCİ
- CORSAİR iCUE H100X ELİTE 240MM SIVI SOĞUTUCU
- MSİ B560 TOMAHAWK Wİ-Fİ ANAKART
- ZOTAC TWİN EDGE RTX 4060 Tİ EKRAN KARTI
- KİNGSTON FURY BEAST 2X16 3200MHz 32 GB RAM
- SAMSUNG 980 PRO 1 TB HEATSİNK M.2 NVMe SSD
- HİGH POWER 600W +80 GOLD GÜÇ KAYNAĞI
- MSİ MAG FORGE 100M BİLGİSAYAR KASASI

grasdiyas

80+ Silver
parça parça uğraşma bence param güvende riskli zaten

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
parça parça uğraşma bence param güvende riskli zaten
Parça parça çok riskli asla o topa girme
Ben daha önce param güvende ile satmıştım gayet dürüst ve güvenilir insanlardı ve hepsi bana güvenerek parayı hesabıma attılar sonra ben ilanı 1₺ fiyata düşürüp öyle kargoya veriyordum yani malı vermeden para hesabıma geçiyordu tabii kargoya verirken görüntülü konuşuyorduk ama sürekli sorun yaşamayacağım anlamına gelmiyor

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,309
İsim
uwu
Ben daha önce param güvende ile satmıştım gayet dürüst ve güvenilir insanlardı ve hepsi bana güvenerek parayı hesabıma attılar sonra ben ilanı 1₺ fiyata düşürüp öyle kargoya veriyordum yani malı vermeden para hesabıma geçiyordu tabii kargoya verirken görüntülü konuşuyorduk ama sürekli sorun yaşamayacağım anlamına gelmiyor
Asıl sen güvenilirsin çoğu kişi önden parayı vermez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,223
Üyeler
161,256
Son üye
WhyYouJump
Top Bottom