Neler Yeni

Yardım Bilgisayarıma bir şey Olmuşmudur

TahinPekmez

80+ Silver
Psu ile alakası yok.cunku dışarıdan psu ya fazla voltaj gelmiyor, psu dan anakarta geliyor. Nereye oc yaptıysan anakrtin arka yüzeyine bak sararmistir fazla isidan dolayı. Miningcilerde çok.olur bu durum. Sürekli ısı ısı sararır. Hic o sıcaklığa ulaşmadığı için koku yapmıştır muhtemelen. Bir daha kalkışma bu işlere evi de yakan yoksa. 😅

TUNC3L

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Özgür Can Tuncel
Psu ile alakası yok.cunku dışarıdan psu ya fazla voltaj gelmiyor, psu dan anakarta geliyor. Nereye oc yaptıysan anakrtin arka yüzeyine bak sararmistir fazla isidan dolayı. Miningcilerde çok.olur bu durum. Sürekli ısı ısı sararır. Hic o sıcaklığa ulaşmadığı için koku yapmıştır muhtemelen. Bir daha kalkışma bu işlere evi de yakan yoksa. 😅
Arkada sararma yok bir şey olmamıştır değilmi işlemciden geldi o koku ama sıcaklıklar o esnada normal gözüküyordu anlamadımki ben 95 dereceleri macun yenilemediğim zaman görüyordu ve koku yapmıyordu ben bilmeden a320ye oc yapmayı denedim ***** gibi çok pişmanım fazla voltaj verdi program ve koku geldi sıcaklıklar aniden yükseliyor heralde voltaj verince

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

TUNC3L

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Özgür Can Tuncel
kondansatör yanmış olabilirmi ?

oguz13

80+ Bronze
Hocam amdnin eski silikon işlemcilerini kullanmadığınız sürece işlemci öyle kolay kolay yanmaz. Soba değilya bu :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Belki işlemci frekansını 80 ghz çekerseniz yanabilir.

GODUMAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Berkay Şahin
İlgilendiği Kategoriler
Araba,PC
Instagram
berkays01
Steam
https://steamcommunity.com/id/GODUMAN/
Discord
GODU MAN#0025
Anakartımın desteklemediği ai suite 3 sürümüyle , overclock programıyla overclock yapmak istedim sonra program fazla voltaj verdi ve bilgisayar kendini korumaya almaya kapanmaya çalışırken yanık kokusu geldi ve fişi hemen çektim bios sıfırladım tekrar taktığımda bilgisayar çalışıyor bir şey olmuşmudur çok korktum :( . Yanık kokusu tam geldiği anda bilgisayar yeniden başlamaya çalışdı kendini korumaya alıyordu ben o anda fişi çektim acaba bir bileşen zarar görmüşmüdür ?
bişey olduğunu sanmıyorum

TahinPekmez

80+ Silver

TUNC3L

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Özgür Can Tuncel
ısınan elektronik aksam yanık benzeri koku yapar. tek bir devre bile yanmış olsa o bilgisayar açılmaz rahat ol
Bilmiyorum ya arkadaşım içime kurt düşürdü baktığımda görünürde bişey yok ama o anda işlemci fanına burnumu yaklaştırdığımda koku artıyordu yani sıcaklıklarda normal gözüküyordu birde fazla ısınsa işlemci kendini kapatmazmıydı o anda sistem kendini kapatmamıştı ben kapatmıştım

bişey olduğunu sanmıyorum
Bilmiyorum ya arkadaşım içime kurt düşürdü bişey olmuş olabilir diye baktığımda görünürde bişey yok ama o anda işlemci fanına burnumu yaklaştırdığımda koku artıyordu yani sıcaklıklarda normal gözüküyordu birde fazla ısınsa işlemci kendini kapatmazmıydı o anda sistem kendini kapatmamıştı ben kapatmıştım

GODUMAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Berkay Şahin
İlgilendiği Kategoriler
Araba,PC
Instagram
berkays01
Steam
https://steamcommunity.com/id/GODUMAN/
Discord
GODU MAN#0025
Bilmiyorum ya arkadaşım içime kurt düşürdü baktığımda görünürde bişey yok ama o anda işlemci fanına burnumu yaklaştırdığımda koku artıyordu yani sıcaklıklarda normal gözüküyordu birde fazla ısınsa işlemci kendini kapatmazmıydı o anda sistem kendini kapatmamıştı ben kapatmıştım

Bilmiyorum ya arkadaşım içime kurt düşürdü bişey olmuş olabilir diye baktığımda görünürde bişey yok ama o anda işlemci fanına burnumu yaklaştırdığımda koku artıyordu yani sıcaklıklarda normal gözüküyordu birde fazla ısınsa işlemci kendini kapatmazmıydı o anda sistem kendini kapatmamıştı ben kapatmıştım
belli bi limiti var ondan sonra kapatıyo zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,436
Üyeler
164,840
Son üye
slhyldz
Top Bottom