Bilgisayarıma format atamıyorum

Dostum bende deneme ve yanılma yöntemi ile buldum sana adım adım anlatayım
ilk önce iso dosyandan emin ol
daha sonra usb diskinin boot edilebilir olduğundan emin ol
daha sonra anakartına göre rufus üzerinden iso yu yazdır mbr ve gpt olayı burda çok önemli ayrıca usb yi fat32 olarak biçimlendirdiğinden emin ol rufus da
iso dosyasını zaten windowsun kendi sitesinden indirdim ama boot olmayan usb bellekler nası oluyo? ben mbr işledim öyle gerekiyo öbür türlü hata veriyor amaaa ben ntfs yapmıştııııım ona muhtemelen

iso dosyasını zaten windowsun kendi sitesinden indirdim ama boot olmayan usb bellekler nası oluyo? ben mbr işledim öyle gerekiyo öbür türlü hata veriyor amaaa ben ntfs yapmıştııııım ona muhtemelen
boot olmayan usb ile format atamazsın ama bilmiyorsan eğer ilk önce fat32 şeklinde dene baktın oluyor elinde başka bir usb var ise onun ile dene yoksa masaüstünde setuptan kur

boot olmayan usb ile format atamazsın ama bilmiyorsan eğer ilk önce fat32 şeklinde dene baktın oluyor elinde başka bir usb var ise onun ile dene yoksa masaüstünde setuptan kur
masaüstü setuptan kurulmuyor 32 bit pc benimki şuan 64 bit setupu olduğu için açmıyor.

32 bit pc
Screenshot_20210122_001658_com.android.chrome.jpg

yanlış mı bı bilgi
Screenshot_20210122_001658_com.android.chrome.jpg

Post automatically merged:

knka 32 bit bilgisayar 64 bir kuramzsın bilgisayara sağ tıkla özellikler kısmının fotosunu atarmısın
neden biosdan kurulamıyor mu artık 2 yıl önce kadar yapmıştım

yanlış mı bı bilgi Alıntıyı görüntüle
Post automatically merged:

neden biosdan kurulamıyor mu artık 2 yıl önce kadar yapmıştım
Şimdi şöyle ordaki arkadaş anladığım kadarıyla usb ye yazdırmak için söylemiş evet ama knka senin pc 32 bit tabanlı ise 64 bit sistem kuramazsın o yüzden bios da usb gözükür ama kurulmadan geçer kurulum ekranı bile gelmeyebilir

daha önceden yapmıştım 64 bit 2 yıl kadar oluyor. şimdi hdd i tamamen sıfırlasam sonra 64 bit yapsam olur mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,402
Üyeler
190,910
Son üye
maxisero
Geri