Bilgisayarıma fotmat attım ama virüs gitmedi

Mudi

80+
Reaksiyon skoru
8
Bilgisayarıma virüs bulaşmıştı format atmamı önermiştiniz ama virüs gitmemiş bugün de twitter hesabıma giriş yapılmış. Ne yapmam lazım çözümde bulamadım format attığımda %99 da kalmıştı araştırdığımda kapatıp açmam gerektiği yazıyordu bazı yerlerde sonra bilgisayar açıldığımda tüm dosyalar silinemedi gibi bir bildirim vermişti bende system 32 yi silmemiştir herhalde önemli diye düşündüm çok kafama takmadım ne yapmalıyım artık? Bu arada windows'u formatlarken herhangi bir farklı windows kurmadım ben bir youtube videosunda adam CTRL+ALT+DELETE yapıp sol alttaki güç tuşundan SHIFT tuşuna basılı tutunca formatlama ekranı çıkmıştı bende öyle yaptım. Yanlış bir formatmı oldu virüsü silmesi için yetersizmi kaldı acaba?

en başta komutlarla windowsu sil sonra biostan diskleri biçimlendir ve temiz kurulum yap

kesin gidecekmi öyle tekrar 100 yıl geri programları yüklemeyle ugrasmak istemiyorum
Hocam bence kesin gider hem temiz kurulum hemde biçimlendirilmiş disk ama bunu yaparken en başta disleribiçimlendir sonra windows usbisini tak çünkü usb yede virüs bulaşa bilir

Dediğini denemen lazım eğer ki tekrar virüs varsa büyük ihtmal ya bir açık bulup backdoor açmıştır veya ekran kartı veya başka bir şeye software virüs bulaştırmış olabilir dostum

Geri