Neler Yeni

Çözüldü✓ Bilgisayarıma ne oldu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
serhan
Donanım Arşivi v3.5 bilgisayarım var 2 senedir sorunsuz çalışıyor ama bi anda donmalar olmaya başladı sanki 10 senelik pc kullanıyormuşum gibi aralarda 1-2 saniyelik donmalar oluyor pc 10-15 snde açılıp açıldığı gibi kendine geliyorken 1 dakikada açılıp 30 saniyede kendine gelir oldu lütfen yardım edin format attığım halde bu halde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Donanım Arşivi v3.5 bilgisayarım var 2 senedir sorunsuz çalışıyor ama bi anda donmalar olmaya başladı sanki 10 senelik pc kullanıyormuşum gibi aralarda 1-2 saniyelik donmalar oluyor pc 10-15 snde açılıp açıldığı gibi kendine geliyorken 1 dakikada açılıp 30 saniyede kendine gelir oldu lütfen yardım edin format attığım halde bu halde
+

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Furkan Borakazi
İşlemci ve Ekran kartının sıcaklıkları nasıl?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
serhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Furkan Borakazi

kaç sene garantisi oluyor ki
MSI afterburner ile. Fatantiye göndermek daha da mantıklı gerçekten. Fatura ve garanti belgesi olması lazım sanırsam.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,955
İsim
Emre Zengin

+
SSD de bir problem var %80 ihtimalle HDTune üstünden Error Scan kısmından Quick Scan kapalı olacak şekilde test et.

Top Bottom