Yani silmeli miyim oyunu ? Şu anda virüs yok bilgisayarda ama emin olmak istiyorum.Korsan oyundan kaynaklı virüslerde silindiği zaman oyun açılmaz genelde çünkü oyunun dosyalarını da siliyordu sanırım.
Temizlediği virüslü dosya nerede? Bi loglara bak. Belki oyundan kaynaklı değildir. Bilemeyiz.Crack oyun indirdim ve ondan olup olmadığını bilmiyorum ama bilgisayarıma virüs bulaştı virüsü temizledim ama oyun hala duruyor sizce silmeli miyim ?
bro bir daha kurarken felan indirdikten sonra ilk virüs programı ile tara benceCrack oyun indirdim ve ondan olup olmadığını bilmiyorum ama bilgisayarıma virüs bulaştı virüsü temizledim ama oyun hala duruyor sizce silmeli miyim ?
Sistem belleği diyordu.Temizlediği virüslü dosya nerede? Bi loglara bak. Belki oyundan kaynaklı değildir. Bilemeyiz.
Herkes oyunu sil oyunu sil demiş, bir Allah'ı kuluda çıkıp 'virüslü dosya dizini neresi?' dememiş. İlginç.
Dosyanınn tam olarak dizini olur. Yazar loglarda. Dosyanın ismi ve tespit edilen virüs türü de yazar. AVler kafalarına göre iş yapmazlar.Sistem belleği diyordu.
tamam bunu nerede tespit etti? Onu soruyorum. O da yazar orada çünkü.Trojan.Multi.GenAutorunTask.c bulduğu şeyin ismi buydu.