TreeSize veya WinDirStat gibi bir yazılım kullanabilirsiniz.Bilgisayarımda sadece Gta 5 ve Valorant yüklü fakat 240GB'lık SSD'den 14GB alan boş neyin yer kapladığını nasıl öğrenebilirim?
gta 100 ü aşmıştıWindows 50-60 GTA 75 Valorant bilmiyorum.
Sisteminizde sizin görmediğiniz bir sürü şey birikiyor en basitinden sadece oyunu sil yükle yaptığınızda sistemde dosya kalıyor. Temiz format atıp oyunlarınızı yükleyin başka çözümü yok. Ekstra programlar vs. yükleyerek daha detaylı temizlik yapabilirsiniz ama bunu yaparken önemli dosyalar da gidebilir.
İndirilende 80 diye hatırlıyorum, paketlemesi iyi o zaman.gta 100 ü aşmıştı
Gta mi 75 güldürme gta v 100gb den fazla yer kaplıyor valoranta 20 gbWindows 50-60 GTA 75 Valorant bilmiyorum.
Sisteminizde sizin görmediğiniz bir sürü şey birikiyor en basitinden sadece oyunu sil yükle yaptığınızda sistemde dosya kalıyor. Temiz format atıp oyunlarınızı yükleyin başka çözümü yok. Ekstra programlar vs. yükleyerek daha detaylı temizlik yapabilirsiniz ama bunu yaparken önemli dosyalar da gidebilir.
Hepsini temizliyorumtemizliyormusunuz geri dönüşüm kutusunu temp i %temp% yi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Prefetch
Normal kanki 240gb ssd nin dolmasıBilgisayarımda sadece Gta 5 ve Valorant yüklü fakat 240GB'lık SSD'den 14GB alan boş neyin yer kapladığını nasıl öğrenebilirim?
GTA 110GB Valorant 30GB desen etti sana 140 Windows 65GB etti mi 205GB geri kalanlar da indirilenler olsun arkada çalışan uygulamalar opera dır vs vs yanı anlayacağın normal değerlerBilgisayarımda sadece Gta 5 ve Valorant yüklü fakat 240GB'lık SSD'den 14GB alan boş neyin yer kapladığını nasıl öğrenebilirim?
Pardon ya 25GB'ı tahmin edemediğim için diğer her şey yanlış çıktı.Gta mi 75 güldürme gta v 100gb den fazla yer kaplıyor valoranta 20 gb