Neler Yeni

Bilgisayarımda bir şey çok fazla yer kaplıyor.

doXx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Enbiya Erdağ
Bilgisayarımda sadece Gta 5 ve Valorant yüklü fakat 240GB'lık SSD'den 14GB alan boş neyin yer kapladığını nasıl öğrenebilirim?

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
574
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
Bilgisayarımda sadece Gta 5 ve Valorant yüklü fakat 240GB'lık SSD'den 14GB alan boş neyin yer kapladığını nasıl öğrenebilirim?
TreeSize veya WinDirStat gibi bir yazılım kullanabilirsiniz.

JATDAV2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
JATDAV
Windows 50-60 GTA 75 Valorant bilmiyorum.
Sisteminizde sizin görmediğiniz bir sürü şey birikiyor en basitinden sadece oyunu sil yükle yaptığınızda sistemde dosya kalıyor. Temiz format atıp oyunlarınızı yükleyin başka çözümü yok. Ekstra programlar vs. yükleyerek daha detaylı temizlik yapabilirsiniz ama bunu yaparken önemli dosyalar da gidebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,951
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Sisteminizde sizin görmediğiniz bir sürü şey birikiyor en basitinden sadece oyunu sil yükle yaptığınızda sistemde dosya kalıyor. Temiz format atıp oyunlarınızı yükleyin başka çözümü yok. Ekstra programlar vs. yükleyerek daha detaylı temizlik yapabilirsiniz ama bunu yaparken önemli dosyalar da gidebilir.
gta 100 ü aşmıştı

doXx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Enbiya Erdağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
WinDirStat ile baktım neyin ne kadar yer kapladığına ve 204GB çıktı orada gözüken şeyler. Geri kalan 20GB sanal bellek için mi ayrıldı diye kapatıp denedim ama olmadı. Birde sanal belleği kapatınca fivem açılmıyor discord donup kalıyor bunun nedeni ne olabilir?

Can...

80+ Platinum
Gta mi 75 güldürme gta v 100gb den fazla yer kaplıyor valoranta 20 gb

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
temizliyormusunuz geri dönüşüm kutusunu temp i %temp% yi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Prefetch

KeremGenc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Kerem Genç
Instagram
keremyang
Steam
keremyang
Discord
keremyang
GTA 110GB Valorant 30GB desen etti sana 140 Windows 65GB etti mi 205GB geri kalanlar da indirilenler olsun arkada çalışan uygulamalar opera dır vs vs yanı anlayacağın normal değerler

Top Bottom