bilgisayarimda cd geriş yeri yok

dost ayran

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,807
arkadaşlar bilgisayarimda cd giriş yeri yok cdyle işim var cddeki setupu usbye atsam calışırmı

Hangi setup kanka söyle ben sana internetten linkini bulmaya çalışayım. CD devri kapandı artık.

CD giriş yeri dediğinden kastın nedir?
Anakartta sata yuvası yok mu?

Cd takabileceğiniz cihaz varsa ve çalışmıyorsa durum farklı hiç yoksa farklı. Bu dönemde cd kalmadı her şeyi internetten bulabilirsiniz rtx 2070 driver için nvida sitesine anakart için de windows 10 sa kendisi zaten otomatik buluyor

Cd takabileceğiniz cihaz varsa ve çalışmıyorsa durum farklı hiç yoksa farklı. Bu dönemde cd kalmadı her şeyi internetten bulabilirsiniz rtx 2070 driver için nvida sitesine anakart için de windows 10 sa kendisi zaten otomatik buluyor
nasil buluyo anakartı

Yani ben bir anakart driverı yüklemedim ve sorunsuz kullanıyorum. Ha bios güncellemesinden bahsediyorsanız durum çok farklı tabii ki

Sadece kasanın önünden ses alabilmek için geçiçi süreyle duran şu saçma anakarta realtek driverı yükledim vallahi. Windows 10 da böyle bir sıkıntı olmadığını düşünüyorum

allah allah hocam cok garip
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eminm

eminmisiniz hocam
Eminim hocam. Diskte sıkıntı yoksa olmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani ben bir anakart driverı yüklemedim ve sorunsuz kullanıyorum. Ha bios güncellemesinden bahsediyorsanız durum çok farklı tabii ki
Driverları otomatik olarak indirmiş olabilir hocam aygıt yöneticisinden kontrol eder misiniz?

Evet otomatik indirdi işte windows 10 da otomatik indiriyor w7 öyle değildi ikisini de uzun yıllar kullandım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,405
Üyeler
183,830
Son üye
tarzan19402
Geri