dost ayran
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,807
arkadaşlar bilgisayarimda cd giriş yeri yok cdyle işim var cddeki setupu usbye atsam calışırmı
Tüm dosyalarını kopyalarsanız sıkıntı yaratmayacaktır.arkadaşlar bilgisayarimda cd giriş yeri yok cdyle işim var cddeki setupu usbye atsam calışırmı
asus tuf b450 pro anakart driver bide rtx 2070 driverHangi setup kanka söyle ben sana internetten linkini bulmaya çalışayım. CD devri kapandı artık.
nasil buluyo anakartıCd takabileceğiniz cihaz varsa ve çalışmıyorsa durum farklı hiç yoksa farklı. Bu dönemde cd kalmadı her şeyi internetten bulabilirsiniz rtx 2070 driver için nvida sitesine anakart için de windows 10 sa kendisi zaten otomatik buluyor
allah allah hocam cok garipYani ben bir anakart driverı yüklemedim ve sorunsuz kullanıyorum. Ha bios güncellemesinden bahsediyorsanız durum çok farklı tabii ki
eminmisiniz hocamTüm dosyalarını kopyalarsanız sıkıntı yaratmayacaktır.
Eminim hocam. Diskte sıkıntı yoksa olmaz.allah allah hocam cok garip
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
eminm
eminmisiniz hocam
Driverları otomatik olarak indirmiş olabilir hocam aygıt yöneticisinden kontrol eder misiniz?Yani ben bir anakart driverı yüklemedim ve sorunsuz kullanıyorum. Ha bios güncellemesinden bahsediyorsanız durum çok farklı tabii ki