Neler Yeni

bilgisayarımda coil whine varmı?

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
bilgisayarımda cw olduğuna dair şüphelerim vardı kasayı açtım ekran kartının bütün fanlarını durdurdum yine cızırtı gibi ses geliyodu acaba fan sesimi banamı öyle geliyo çok takıntılıyım bu arada psikolojimde bozulmuş olabilir sizce psu damı var acaba?

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,616
İsim
Deniz Bey
kasa fanlarını da durdur öyle dinle bakalım psu fanından da gelebilir, veyahut kasa fanlarının birinden de geliyor olabilir

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kasa fanlarını da durdur öyle dinle bakalım psu fanından da gelebilir, veyahut kasa fanlarının birinden de geliyor olabilir
hocam kapağını zor kapattım zaten o işlerden hiç anlamıyorum ama ekran kartında yokmu cw yani onda olmasında gerisi umurmda değil 3 tane fanın hepsini durdurdum cızırtı geliyordu yine ya

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,616
İsim
Deniz Bey
ekran kartı fanı durmuş vaziyette ses devam ediyorsa doğal olarak ekran kartıyla ilgisi yok, kasa fanları yada psu fanı kalıyor

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran kartı fanı durmuş vaziyette ses devam ediyorsa doğal olarak ekran kartıyla ilgisi yok, kasa fanları yada psu fanı kalıyor
hocam yük altında cızırtı sesi geliyo ya kafama takmıyım kullanıyım diyom ama çileden çıkarıyo ya furmark testide yaptım boşluğa basınca cızırtı geliyo yine
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam açtım şimdi fanlarıda durdurdum işlemci fanı ekran kartını yine durdurdum hepsini durdurdum ama cızırtı yine geliyor

Son düzenleme:

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,616
İsim
Deniz Bey
Psu kalıyor ozaman geriye

hocam yük altında cızırtı sesi geliyo ya kafama takmıyım kullanıyım diyom ama çileden çıkarıyo ya furmark testide yaptım boşluğa basınca cızırtı geliyo yine
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam açtım şimdi fanlarıda durdurdum işlemci fanı ekran kartını yine durdurdum hepsini durdurdum ama cızırtı yine geliyor

Top Bottom