Selamın aleyküm arkadaşlar, bilgisayarımda çok ilginç bir yavaşlama var, görev yöneticisinden performans ekranını açıyorum değerlere bakıyorum yani açıkcası bana normalde geliyor, benim sistemimden daha düşük seviyede sistemlere bakıyorum onlarda gayet normal mesela 4gb ram e sahip bilgisayarın ram kullanımı 3gb küsüratlarda onda bile bu şekilde takılma olmuyor. tarayıcı açıyorum 1 sayfa sistem takılıyor tarayıcıda takılmalar oluyor, bilgisayarıma giriyorum dosyalarıma giriyorum o esnada bile yavaşlama takılma oluyor bazen mouse imleci olduğu yerde takılıyor kalıyor. takılma olduğu esnalardan performans ekranından ss aldım.
Bu arada daha önceden i3 vardı msi anakarta sahiptim o arızalandı ekran kartım düşüktü atı ekran kartındandı, hdd vardı onları değiştirdim. şuanki sistemimde sadece ramlerim değişmedi,
i7 875K
8Gb ddr3 1333mhz
gigabyte ga-h55m- s2 v1,3
gtx 960 2gb
ssd 250gb sağlık: iyi - %87
hdd 2 TB sağlık: iyi
2 ekran resmi de farklı anlarda ilk resim de birkaç pencere açıktı, 2.resimde tek bir chrome ekranı açıktı onuda kapatmıştım hala takılma oluyordu.
Bu arada daha önceden i3 vardı msi anakarta sahiptim o arızalandı ekran kartım düşüktü atı ekran kartındandı, hdd vardı onları değiştirdim. şuanki sistemimde sadece ramlerim değişmedi,
i7 875K
8Gb ddr3 1333mhz
gigabyte ga-h55m- s2 v1,3
gtx 960 2gb
ssd 250gb sağlık: iyi - %87
hdd 2 TB sağlık: iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 ekran resmi de farklı anlarda ilk resim de birkaç pencere açıktı, 2.resimde tek bir chrome ekranı açıktı onuda kapatmıştım hala takılma oluyordu.