Neler Yeni

Bilgisayarımda Kurulu Olan DLC'lere Nereden Bakabilirim?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Süleyman YILDIZ
Hahaha boşver onlari isaretleme oyun içi tr olsun yeter ama korsan da almasaydin neyse denersin beğenirsen satın alırsın
knk bıçağı satıcaktım işte dolar düştü diye satamadım bıçağı artmasını bekledim terardansonra çektiler bıçağı steamden dolandırıldım yaani steam desteğe yazdım dedikleri size yeni bir item göndermemiz o item'in piyasa değierini düşürecektir. yaani sıfır yardım
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk bıçağı satıcaktım işte dolar düştü diye satamadım bıçağı artmasını bekledim terardansonra çektiler bıçağı steamden dolandırıldım yaani steam desteğe yazdım dedikleri size yeni bir item göndermemiz o item'in piyasa değierini düşürecektir. yaani sıfır yardım
Ama Param olduğu gibi ac almayı düşünüyom olmadı watch dogs legion alıcam oda epicgameste ücretsiz olursa diye tırsıyom azıcık .d

Aşık Diktatör

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Furkan Daşcı

Ama Param olduğu gibi ac almayı düşünüyom olmadı watch dogs legion alıcam oda epicgameste ücretsiz olursa diye tırsıyom azıcık .d
Lan inş o kadar pahali bicak deildir o

Eğer öyleyse üzuldum be

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Süleyman YILDIZ
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Süleyman YILDIZ
Lan inş o kadar pahali bicak deildir o

Eğer öyleyse üzuldum be
Ekran görüntüsü 2020-12-03 143824.jpg

Yazık olmuş be
Bunun Yanında 300TL lik envanterimide çektiler

Aşık Diktatör

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Furkan Daşcı
Alıntıyı görüntüle

Lan ne diyim ben bu nasil iş böyle steam destek el uzat miyor mu cidden

Alıntıyı görüntüle

Mahkemeye vermelik peki e postani falan işleten olmuş olabilir mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Süleyman YILDIZ
Lan ne diyim ben bu nasil iş böyle steam destek el uzat miyor mu cidden

Mahkemeye vermelik peki e postani falan işleten olmuş olabilir mi
yok reis o konuda dikkatliydim yazılımsal dolandırıcılık diyorlar ama pc yeni topladım yaani gözüm gibi bakıyorum pc'ye . hep orj indirmeye çalışıyom oyunları zaten keylogger veya o tarza bişiler pcye girmesin diye önlem aldım ve şuanda hal atemiz ayriyetten API Key İle Dolandırılmışım Zaten

Aşık Diktatör

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Furkan Daşcı
yok reis o konuda dikkatliydim yazılımsal dolandırıcılık diyorlar ama PC yeni topladım yaani gözüm gibi bakıyorum PC'ye . hep orj indirmeye çalışıyom oyunları zaten keylogger veya o tarza bişiler pcye girmesin diye önlem aldım ve şuanda hal atemiz ayriyetten API Key İle Dolandırılmışım Zaten
Geçmiş olsun kardeşim inşallah 2 katini alirsin ne diyeyim steamin umursamazliği bu

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Süleyman YILDIZ
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,769