Vsync özelliği açık olabilir dikkat edin.Merhabalar benim sitemim teknoking'in rtx2060 oc olanı ryzen5 3500 xpg 3200mhz 2x8gb ram b450 s2h anakart valorantta 100 fps alıyorum acaba nedeni nedir?
Ekran kartımı 1-2 kere güncelledim ancak son gelen güncellemeyi yapmadım onun dışında işlemci falan hiç güncellenmedidriverlar güncel mi
oyun için kullanım değerlerini görmemiz lazım msi afterburner programını indir izleme kısmını aktif et oyun için fotoğraf gönder. Programın nasıl kullanılacağını bilmiyorsan youtubeden bakabilirsin yada direk anlatayım sana:Merhabalar benim sitemim teknoking'in rtx2060 oc olanı ryzen5 3500 xpg 3200mhz 2x8gb ram b450 s2h anakart valorantta 100 fps alıyorum acaba nedeni nedir?
rastgele bir oyun olabilirmi çünkü valorant hesabım ban yedioyun için kullanım değerlerini görmemiz lazım msi afterburner programını indir izleme kısmını aktif et oyun için fotoğraf gönder. Programın nasıl kullanılacağını bilmiyorsan youtubeden bakabilirsin yada direk anlatayım sana:
Programın setup kur + olarak riva tuner kurucak onu da kur.
ayarlar simgesine tıkla ve izleme kısmına gel
cpu temp - cpu usage- gpu temp - gpu usage - memory usage - fps kısımlarının tikini aç ve os de göster i işaretle
cs:go da o program çalışmıyor harici diğer oyunlarda olabilirrastgele bir oyun olabilirmi çünkü valorant hesabım ban yedi
optımazasyon sıkıntısı olamaz mıoyun için kullanım değerlerini görmemiz lazım msi afterburner programını indir izleme kısmını aktif et oyun için fotoğraf gönder. Programın nasıl kullanılacağını bilmiyorsan youtubeden bakabilirsin yada direk anlatayım sana:
Programın setup kur + olarak riva tuner kurucak onu da kur.
ayarlar simgesine tıkla ve izleme kısmına gel
cpu temp - cpu usage- gpu temp - gpu usage - memory usage - fps kısımlarının tikini aç ve os de göster i işaretle
Anlamadım ne demek istediniz ?optımazasyon sıkıntısı olamaz mı