Bilgisayarımda virüs mü var?

WRİEZ

80+
Reaksiyon skoru
28
Arkadaşlar öncelikle kafadan sallayacak arkadaşlar yazı yazmasın lütfen.Sistemde gayet güçlü işlemci ve ekran kartı var.Bugün hiçbir oyun açmadan takılırken kasmaya başladı.Görev yöneticisi vb şeyleri açarken bile zorlandı.Baktığımda arkaplanda 9000den fazla işlem vardı.9000.Görev yöneticisinde o şekilde yazıyordu.Daha önce başına gelen var mı?Ve daha bilgisayar yeni neredeyse bu kadar hızlı şekilde virüs kapmaz diye düşünüyorum.

Arkadaşlar öncelikle kafadan sallayacak arkadaşlar yazı yazmasın lütfen.Sistemde gayet güçlü işlemci ve ekran kartı var.Bugün hiçbir oyun açmadan takılırken kasmaya başladı.Görev yöneticisi vb şeyleri açarken bile zorlandı.Baktığımda arkaplanda 9000den fazla işlem vardı.9000.Görev yöneticisinde o şekilde yazıyordu.Daha önce başına gelen var mı?Ve daha bilgisayar yeni neredeyse bu kadar hızlı şekilde virüs kapmaz diye düşünüyorum.
malwarebytes ve adwcleaner ile tarama yap virüs olabilir

Beyler bi baktım hepsi javadan java kaynaklı sanırım.

Bir sürü java işlemi vardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam kaspersky vardı onunla tam tarama yapıyorum yeterli midir?
yetmez kaspersky dediklerim ile tarama yaptır daha doğru sonuç verir

Bir sürü java işlemi vardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam kaspersky vardı onunla tam tarama yapıyorum yeterli midir?
restart attın mı

Görev yöneticisini açtiğinda cpu gpu kullanimlari yüksekse ssd gibi bileşenler olduğu halde yavaş açiliyorsa olabilir virüs programlari ile tarama yapın karspersky kullanabilirsiniz depolama birimine sağlık testi yapın en son ihtimal formatlayin

Güvenli modda Kasperksy, Malwarebytes, Adwcleaner ile tarama yapmanız yeter bence.
kaspersky güvenli modda tam anlamıyla çalışmıyorki kasperskyı boot edebilirse çok iyi tarama yapıyor önce malwarebytes ile tarama yapsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,051
Üyeler
189,538
Son üye
barlow34
Geri