bilgisayarımda virüs mü var

Abdullah021

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
398
arkadaşlar ben 1 hafta önce steamden PUBG yükledim ve bu oyunu 91 gb boş yeri olan e diskine kurdum şuan 49 gb gibi boş alan var ,c diskimde ise 5 gb boş alan var oyun e diskinde kurulu ama ben PUBG oynarken c diski doluyor ve saçma sapan droplar yiyorum,cs go,valorant,oynarken, bölye birşeyle karşılaşmadım PUBG oynarken c diski tamamen doluyor ve oyuna drop giriyor sonra windows uyarı veriyor diskte yer açın diye anlamadım gitti bir.valorantta oynuyorum oda e diskinde kurulu ama c diski hiç dolmuyor böyle hata vermiyor.

arkadaşlar ben 1 hafta önce steamden PUBG yükledim ve bu oyunu 91 gb boş yeri olan e diskine kurdum şuan 49 gb gibi boş alan var ,c diskimde ise 5 gb boş alan var oyun e diskinde kurulu ama ben PUBG oynarken c diski doluyor ve saçma sapan droplar yiyorum,cs go,valorant,oynarken, bölye birşeyle karşılaşmadım PUBG oynarken c diski tamamen doluyor ve oyuna drop giriyor sonra windows uyarı veriyor diskte yer açın diye anlamadım gitti bir.valorantta oynuyorum oda e diskinde kurulu ama c diski hiç dolmuyor böyle hata vermiyor.
Virüsle ne alaka ? bir şeyler indiriyor olabilir inceleyin. O değilde nasıl doldurdunuz diski acaba.

Virüsle ne alaka ? bir şeyler indiriyor olabilir inceleyin. O değilde nasıl doldurdunuz diski acaba.
inceledim ama hiçbir şey güncelleme vb indirme gibi bir şey yapmıyor

Ekler

• Ekran Görüntüsü (390).png
    Ekran Görüntüsü (390).png
    122.5 KB · Hit: 90
Diskte 5 GB bırakmak sağlıklı değil Windows o yüzden uyarı veriyor.

Diskte 5 GB bırakmak sağlıklı değil Windows o yüzden uyarı veriyor.
doluyor hocam oyun oynarken oyunu kapatıp bakıyorum 30 mb boş alan diyor sonra steamı kapatıp biraz bekleyince yine 5gb oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaspersky indirip tarar mısınız
hocam kaspersky yüklü değil ama ben bunu indirirsem eset gibi olmaz değilmi geri silinir birde görev yöneticisinden kapatilabilir değil mi çok ram kullanmasını istemiyorum.

Geri