bilgisayarımda virüs olabilir mi

groovy pancake

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
683
şu anda sadece opera açık ve discord açılşıyor nu forum açık operada da yeni sekme açmaya çalışlıyorum açılıyor hiç bir internet sitesine girmiyor masa üstüne dönüyorum masa üstünde hiç bir işlem yapamıyorum dün de buna benzer bir durum olmuştu video izlerken görüntü donmuştu videoyu devam ettirebiliyordum ama video nunu görüntüsü donmuştu mouse hareket ediyordu ama hiç bir işlem yapamıyordum bilgisayarımda virüs olabilir mi

şu anda sadece opera açık ve discord açılşıyor nu forum açık operada da yeni sekme açmaya çalışlıyorum açılıyor hiç bir internet sitesine girmiyor masa üstüne dönüyorum masa üstünde hiç bir işlem yapamıyorum dün de buna benzer bir durum olmuştu video izlerken görüntü donmuştu videoyu devam ettirebiliyordum ama video nunu görüntüsü donmuştu mouse hareket ediyordu ama hiç bir işlem yapamıyordum bilgisayarımda virüs olabilir mi
Son zamanlarda operada bir sıkıntı var durduk yere yanıt vermiyor hatası verip katıyordu bende sildim chromeye geçtim

Tarama yapabilirsin bir şeyler çıkabilir ama hdd kullanıyorsan win10un yavaş çalışması normal.

Son zamanlarda yükleme yaptınız mı ? Belki ondan yapmış olabilir. Ama kasperksy ile bir ta tarama yapabilirsiniz. Belki dediğniz gibi virüs bulaşmış olabilir

görev yöneticisinden baktığımda bunu gördüm bundan dolayı olabilir mi 21 e kadar çıktı
1614072017618.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,563
Üyeler
190,932
Son üye
ensmrt98
Geri