Neler Yeni

bilgisayarımda virüs var mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
sadzilla is here
arkadaşlar bira titiz biriyim kaspersky ile defalarca tam tarama yaptım hiçbir virüs çıkmadı yine de format atasım var sizce ne yapmalıyım taramaya gözükmeyen keylogger tarzı şeyler olabilir mi lütfen cevap yazarsanız sevnirim iyi forumlar.

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
İçinizin rahat etmesi için format atabilirsiniz.

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
Herhangi bir bulguya rastlamadıysan yoktur. Eğer şüpheli hareketler seziyorsan format iyi bir çözüm olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
sadzilla is here
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herhangi bir bulguya rastlamadıysan yoktur. Eğer şüpheli hareketler seziyorsan format iyi bir çözüm olabilir.
üstad bilgisayarımda 50 gb önemli dosya var silemeyeceğim dışarı bir cihaza da aktaramıyorum ne yapmamı önerirsin

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
üstad bilgisayarımda 50 gb önemli dosya var silemeyeceğim dışarı bir cihaza da aktaramıyorum ne yapmamı önerirsin
Sorun ne? Hani neye rastladın da bu kadar endişelisiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
sadzilla is here
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
geçenlerde cs oynarken bir oyuncunun steamprofiline girmiştim hızlı resim gibi bi siteydi tıkladım linkse csgo shift+tabda iken sonra korkunçlu karı gifi çıktı çok ses vardı bir de korkudan kapattım kapanmadı uyaru çıktı falan sonra alt taba atıp java ile bi uyarı vermişti tam hatırlamıyorum şuan bi de şok anından dolayı
Mesaj otomatik birleştirildi:

geçenlerde cs oynarken bir oyuncunun steamprofiline girmiştim hızlı resim gibi bi siteydi tıkladım linkse csgo shift+tabda iken sonra korkunçlu karı gifi çıktı çok ses vardı bir de korkudan kapattım kapanmadı uyaru çıktı falan sonra alt taba atıp java ile bi uyarı vermişti tam hatırlamıyorum şuan bi de şok anından dolayı
onu da buraya yazmışım
arkadalar cs oynarken birinin profiline girdim linke bastım ve lightshoot sitesinde bi korkunççlu karı fotoğrafı ve sesi çıktı sayfayı kapattığımda ise alta atıp javascript başlığı altında 'is this okey to close this tab' tarzında bir şey dedi ama tam emin değilim şok anında tam okuyamadan ok dedim kapattm
sorum şu ki bilgisayarıma keylogger virüs vs. bir şey atmış olabilir mi ? iyi forumlar

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
arkadaşlar bira titiz biriyim kaspersky ile defalarca tam tarama yaptım hiçbir virüs çıkmadı yine de format atasım var sizce ne yapmalıyım taramaya gözükmeyen keylogger tarzı şeyler olabilir mi lütfen cevap yazarsanız sevnirim iyi forumlar.
Arkadaşım biz nerden bilelim senin bilgisayarını ? ne indirdiğin, hangi siteler girdiğini ? format at gitsin ayrıca 4 5 tane konu açmasan güzel olur.

Top Bottom