eski oyun dosyaları vardır arkadaşımdada öyleydi hepsini elimle tek tek temizlemiştim sonra sanki formatlamış gibi olmuştu tabi ben bildiğim için yapmıştım sen harici program kulanmayı deneSabah 413GB boş yer vardı FM falan indirdim o 5GB falandır en fazla ama 40GB dedi bir baktım bos yer 281GB'a düşmüş. Sildim 40GB gitti gördüğüm bazı dosyaları sildim ama yok. 283 falan oldu.
Hocam bilgisayarı yeni aldım zaten cuma günü aldım. Ne kadar eski oyun dosyaları olabilir ki?eski oyun dosyaları vardır arkadaşımdada öyleydi hepsini elimle tek tek temizlemiştim sonra sanki formatlamış gibi olmuştu tabi ben bildiğim için yapmıştım sen harici program kulanmayı dene
yeni almanız bişiyi çok değiştirmiyor bilgisayarınzda çöp dosyalar var onları temizleyin hatrı sayılır miktarda yer açılırı ayrıca bilgisayara dosya indirmişsiniz ki kalıntıları var eğer oyunları sildiğiniz halde bu kadar alan doluysa dediğimi yapınHocam bilgisayarı yeni aldım zaten cuma günü aldım. Ne kadar eski oyun dosyaları olabilir ki?
Nasıl yapacağım? Yani hangi uygulamayı kullanayım?yeni almanız bişiyi çok değiştirmiyor bilgisayarınzda çöp dosyalar var onları temizleyin hatrı sayılır miktarda yer açılırı ayrıca bilgisayara dosya indirmişsiniz ki kalıntıları var eğer oyunları sildiğiniz halde bu kadar alan doluysa dediğimi yapın