Bilgisayarımdaki Problemleri Çözemiyorum

Yıllardır Güzel Bir Bilgisayarın Hayalini Kurdum. Ailem Pek Sıcak Bakmadı Ve Hiç Bilgisayarım Olmadı. Arkadaşlarımın Sayesinde Bir Bilgisayar Toplayabildim Ama Durmadan Problem Yaşıyorum. Özellikleri
MSI A68HM E33 v2 Anakart
Nvidia GTX 1050
AMD Athlon x4 860K Quad Core
8 GB HyperX Savage Ram
320 GB 5.000 RPM Hard Disk
Zalman 750W Power
Arkadaşımdan Aldığım Bu Sistem Rainbow Oynarken Çökmüş. Bilgisayarı Kapatıp Tekrardan Açtığında Ekran Kartının Bozuk Olduğunu Fark Etmiş. Senelerdir Bu Sistemi Kullandığı Için De Yeniledi Ve Bu Parçaları Da Bana Verdi. Ama Sürekli Problem Yaşıyorum. Işlemcim Sadece Google Kullanırken 60-70 Derecede Çalışıyor. Oyunlarda Sık Sık Mavi Ekran Yiyorum Ve Bilgisayarım Kapanıyor. Ilk Önce Sıcaklıktan Kapandığını Düşündüm. Ama Problemin Ne Olduğunu Bilmiyorum Ve Arada Kulak Tırmalayan Ince, Tiz Bir Ses Geliyor Kasadan. Sürekli Bilgisayarın Çökmesi Durumu Çok Canımı Sıkıyor.
Yalnız hocam arkadaşın da sağlam adammış :D eski de olsa sistemini birine verecek adam zor bu devirde

Herkese Yardımları İçin Teşekkür Ederim. BİOS Update' den Sonra Hard Diskleri Test Etmek İstedim Tavsiyelerinize Uyup Ve Gerçekten De Gözümden Kaçan Bilgisayarımdaki İki Hard Diskin De Bozulmaya Yakın Oldukları. Hard Disk Nedeniyle Alıyormuşum Hataları Ve Hard Diskleri Değiştirdim Bir Kaç Ay Önce. Şu An Merak Ettiğim Konu İse Şu. İki Tane Hard Disk Kullanıyorum. İkisi De 320 GB. Bunlarda Boş Alanlar Var. Bu Boş Alanları Birleştirebilme Şansım Var Mı? Varsa Nasıl Yaparım Yardımcı Olur Musunuz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,382
Üyeler
190,359
Son üye
Ducktape
Geri