- Reaksiyon skoru
- 4
Anlamadığım sekilde 2 hafta once vatandan aldığım PCde hafif bir cızırtı sesi geliyor Acaba sistem montajında bir sorun mu var yoksa baska bir seymi anlam veremedim
Fanları durduruym fanlardan değil Tam anlasılmior nerden geldğiCoil while olabilir mi? Ses ekran kartından mı geliyor
Fanlardan gelmiyor zaten ekran kartı bobinlerinden geliyor. Bende de var ama alıştım rahatsız etmiyorFanları durduruym fanlardan değil Tam anlasılmior nerden geldği
Hafif bir cızırtı sesi var montajında bir sorun mu var onuda bilmiyorumFanlardan gelmiyor zaten ekran kartı bobinlerinden geliyor. Bende de var ama alıştım rahatsız etmiyor
Sürekli mi var oyun oynarken mi?Hafif bir cızırtı sesi var montajında bir sorun mu var onuda bilmiyorum
YouTube a gpu coil whine yazıp ses baksana onamı benziyorHafif bir cızırtı sesi var montajında bir sorun mu var onuda bilmiyorum
Sürekli varSürekli mi var oyun oynarken mi?
ya ekran kartından yada güç kaynağından geliyodur ekran kartını yaiamadımda benim eski pc dede güç kaynağındna cızırtı sesi geliyoduHafif bir cızırtı sesi var montajında bir sorun mu var onuda bilmiyorum
Oyun oynarken olsa coil whine olabilirdi ama güç kaynağından gelebiliyor olabilirSürekli var
Bi tık evet benziyorYouTube a gpu coil whine yazıp ses baksana onamı benziyor
Güç kaynağım rampage sailor 650w 80 plusOyun oynarken olsa coil whine olabilirdi ama güç kaynağından gelebiliyor olabilir