Bilgisayarımdan önceki performası alamıyorum

Reaksiyon skoru
0
Driverlarımı güncel tutup kasamı temiz tutmama rağmen 8 ay önce topladığım bilgisayarımda Pubg oyununu ilk topladığım zamanlar en yüksek grafikler 1080p de 100 fps aşağısına düşmezdim fakat şimdi düşük ayarlarda ortalama 90 fps alıyorum bunun sebebi ne olabilir? (Sistem parçalarım fotoğraftadır) 20200405_141149.webp

Driverlarımı güncel tutup kasamı temiz tutmama rağmen 8 ay önce topladığım bilgisayarımda Pubg oyununu ilk topladığım zamanlar en yüksek grafikler 1080p de 100 fps aşağısına düşmezdim fakat şimdi düşük ayarlarda ortalama 90 fps alıyorum bunun sebebi ne olabilir? (Sistem parçalarım fotoğraftadır)Alıntıyı görüntüle
Dostum görünüşe göre 8gb ramin var fakat artık pubg de bile 8 gb ram pek iyi gelmiyor yanına birtane daha aynı ramden alırsan çok iyi olur tabi daha çok güzel verim almak istersen işlemcini overclocklayabilirsin

Bir 8GB ram daha eklemelisiniz yoksa Drop vs. yeme durumuda yaşarsınız.

Dostum görünüşe göre 8gb ramin var fakat artık pubg de bile 8 gb ram pek iyi gelmiyor yanına birtane daha aynı ramden alırsan çok iyi olur tabi daha çok güzel verim almak istersen işlemcini overclocklayabilirsin
Tavsiyen için teşekkür ederim , bir 8 gb ram daha almayı düşünüyorum. Ayrıca kafama takılan şu , 8 ay önce neden daha iyi performans alıyordum yine 8 gb olmasına rağmen ?

Tavsiyen için teşekkür ederim , bir 8 gb ram daha almayı düşünüyorum. Ayrıca kafama takılan şu , 8 ay önce neden daha iyi performans alıyordum yine 8 gb olmasına rağmen ?
Oyunda ki Güncellemeler yüzünden :).

Dostum oyunlar hergün bir güncelleme getiriyor ve grafikler daha iyileşiyor bu yüzden 8gb artık günümüze oyun için yetersiz kalıyor

Driverlarımı güncel tutup kasamı temiz tutmama rağmen 8 ay önce topladığım bilgisayarımda Pubg oyununu ilk topladığım zamanlar en yüksek grafikler 1080p de 100 fps aşağısına düşmezdim fakat şimdi düşük ayarlarda ortalama 90 fps alıyorum bunun sebebi ne olabilir? (Sistem parçalarım fotoğraftadır)Alıntıyı görüntüle
Dostum 8 ay önceki pubg ile şimdiki pubg bir değil sürekli güncelleme geliyor ram 16 gb yapman gerek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,032
Üyeler
188,870
Son üye
okansenturkk1
Geri