Talhaderler
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Dostum görünüşe göre 8gb ramin var fakat artık pubg de bile 8 gb ram pek iyi gelmiyor yanına birtane daha aynı ramden alırsan çok iyi olur tabi daha çok güzel verim almak istersen işlemcini overclocklayabilirsinDriverlarımı güncel tutup kasamı temiz tutmama rağmen 8 ay önce topladığım bilgisayarımda Pubg oyununu ilk topladığım zamanlar en yüksek grafikler 1080p de 100 fps aşağısına düşmezdim fakat şimdi düşük ayarlarda ortalama 90 fps alıyorum bunun sebebi ne olabilir? (Sistem parçalarım fotoğraftadır)Alıntıyı görüntüle
Sürücülerimi güncel tutuyorumSürücülerini Güncellemeyi deneyebilirsin
Tavsiyen için teşekkür ederim , bir 8 gb ram daha almayı düşünüyorum. Ayrıca kafama takılan şu , 8 ay önce neden daha iyi performans alıyordum yine 8 gb olmasına rağmen ?Dostum görünüşe göre 8gb ramin var fakat artık pubg de bile 8 gb ram pek iyi gelmiyor yanına birtane daha aynı ramden alırsan çok iyi olur tabi daha çok güzel verim almak istersen işlemcini overclocklayabilirsin
Teşekkür ederim tavsiyen için.Bir 8GB ram daha eklemelisiniz yoksa Drop vs. yeme durumuda yaşarsınız.
Oyunda ki Güncellemeler yüzündenTavsiyen için teşekkür ederim , bir 8 gb ram daha almayı düşünüyorum. Ayrıca kafama takılan şu , 8 ay önce neden daha iyi performans alıyordum yine 8 gb olmasına rağmen ?
Dostum oyunlar hergün bir güncelleme getiriyor ve grafikler daha iyileşiyor bu yüzden 8gb artık günümüze oyun için yetersiz kalıyorTavsiyen için teşekkür ederim , bir 8 gb ram daha almayı düşünüyorum. Ayrıca kafama takılan şu , 8 ay önce neden daha iyi performans alıyordum yine 8 gb olmasına rağmen ?
Tamamdır. Teşekkür ederimOyunda ki Güncellemeler yüzünden.
Sürücüleri nasıl güncelliyorsun?Sürücülerimi güncel tutuyorum
Yakın zamanda alacağım teşekkür ederim ilgilendiğin içinDostum oyunlar hergün bir güncelleme getiriyor ve grafikler daha iyileşiyor bu yüzden 8gb artık günümüze oyun için yetersiz kalıyor
Dostum 8 ay önceki pubg ile şimdiki pubg bir değil sürekli güncelleme geliyor ram 16 gb yapman gerekDriverlarımı güncel tutup kasamı temiz tutmama rağmen 8 ay önce topladığım bilgisayarımda Pubg oyununu ilk topladığım zamanlar en yüksek grafikler 1080p de 100 fps aşağısına düşmezdim fakat şimdi düşük ayarlarda ortalama 90 fps alıyorum bunun sebebi ne olabilir? (Sistem parçalarım fotoğraftadır)Alıntıyı görüntüle