Anladim diğer arkadaşların bahsettiği HDD programını dene .Öyle bi yazı yok memory ramle alakalı değil yani
Anladim diğer arkadaşların bahsettiği HDD programını dene .Öyle bi yazı yok memory ramle alakalı değil yani
evet onu deniyomAnladim diğer arkadaşların bahsettiği HDD programını dene .
evet kendi sitesinden indirip yaptım hatta windows 10 unun kendi sıfırlamasınıda yaptım ekran kartı olması imkansız galiba kasada ekran kartı yok ama ayarlara girince 2 gb a yakın bişe gözüküyor bunu biliyormusun pekiUmarım anakart yada ekran kartı arızası değildir. Tabi windows u microsoft tan indirip temiz kurulum yaptığını var sayıyorum.
reis hd tune ile ölçücem bitmeden mavi ekran veriyor bende 100 gb 100 gb ölçüyorum şuana kadar hiçbir sıkıntı yokHocam HDD de bad sector olabilir belli bi süre çalışıp kapanıyor ise bilgisayarının soğutmasında problem olabilir.
Bi imkanın var ise HDD yi başka pc ye takıp ölçebilirsen problemin HDD mi olduğunu anlarsın.reis hd tune ile ölçücem bitmeden mavi ekran veriyor bende 100 gb 100 gb ölçüyorum şuana kadar hiçbir sıkıntı yok
Anladım şuanlık yok malesefBi imkanın var ise HDD yi başka pc ye takıp ölçebilirsen problemin HDD mi olduğunu anlarsın.
Evet ama realtek programı kurulu değil nedenMerhaba ses kartın realtek mi ?
Reis hd tune 100 gb 100 gb ölçtüm yoksa mavi keran alıp kapanıyordu ve hiçbir kırmızı hasarlı bişe yoktu ne yapcam ben@abdullah0456 buradan indirebilirsin, https://www.solidshare.net/katilims...ar/9479-hd-tune-pro-575-final-katilimsiz.html
sol üstten diskini seç(teker teker hepsini taramanı tavsiye ederim) error scan'ı seçip start'layabilirsin.
Şimdi Sana Bir Boot Edilebilir Bir Sistem Önereceğim ve Bunu Rufus İle Bir USB Flash Belleğe Yazdıracaksın.Reis hd tune 100 gb 100 gb ölçtüm yoksa mavi keran alıp kapanıyordu ve hiçbir kırmızı hasarlı bişe yoktu ne yapcam ben
hayır pcnin sıcaklıgı gayet iyiHerhangi bi soğutma da sıkıntı yaşıyormusun? işlemcin kendini fazla ısıdan kapatmış olabilir