Bilgisayarımı Kullanırken Mavi Ekran

Umarım anakart yada ekran kartı arızası değildir. Tabi windows u microsoft tan indirip temiz kurulum yaptığını var sayıyorum.
evet kendi sitesinden indirip yaptım hatta windows 10 unun kendi sıfırlamasınıda yaptım ekran kartı olması imkansız galiba kasada ekran kartı yok ama ayarlara girince 2 gb a yakın bişe gözüküyor bunu biliyormusun peki

Hocam HDD de bad sector olabilir belli bi süre çalışıp kapanıyor ise bilgisayarının soğutmasında problem olabilir.

Hocam HDD de bad sector olabilir belli bi süre çalışıp kapanıyor ise bilgisayarının soğutmasında problem olabilir.
reis hd tune ile ölçücem bitmeden mavi ekran veriyor bende 100 gb 100 gb ölçüyorum şuana kadar hiçbir sıkıntı yok

reis hd tune ile ölçücem bitmeden mavi ekran veriyor bende 100 gb 100 gb ölçüyorum şuana kadar hiçbir sıkıntı yok
Bi imkanın var ise HDD yi başka pc ye takıp ölçebilirsen problemin HDD mi olduğunu anlarsın.

Herhangi bi soğutma da sıkıntı yaşıyormusun? işlemcin kendini fazla ısıdan kapatmış olabilir

Reis hd tune 100 gb 100 gb ölçtüm yoksa mavi keran alıp kapanıyordu ve hiçbir kırmızı hasarlı bişe yoktu ne yapcam ben
Şimdi Sana Bir Boot Edilebilir Bir Sistem Önereceğim ve Bunu Rufus İle Bir USB Flash Belleğe Yazdıracaksın.
Sistemi USB Üzerrinden Boot Edeceksin Daha Önce Mavi Ekran Alma Süresine Göre Kullanacaksın Eğer Sistem Kendini Resetlemez İse HDD Arızalıdır.

Geri