OFF BOMBA FIRINA VERİLMİŞ. REZZZZZBİLGİSAYARIMI MAHALLE BİLGİSAYARCISINA VERDİM ADAM ARADI PHANTOM SPİRİT KULE TİPİ SOĞUTUCU İÇİN AM5 E UYUMLU DEĞİL DEDİ DEDİM NASIL DEĞİL VİDEOLARI VAR MİLLET TAKIYOR SİZEDE ATABİLİRİM VİDEODA NASIL TAKILDIĞINI DEDİM GEREK YOK BANA VİDEO ATMA TAKILABİLECEK ŞEKİLDE TAKACAM DEDİ UMARIM PCYİ BOZMAZ VEYA UMARIM PARÇA ÇALMAZ HER PARÇANIN MARKASINI MODELİNİ BİLİYORUM KUTULARIDA ELİMDE DURUYOR ÜRÜNLERİN Bİ DEĞİŞTİRME YAPARSA FARK EDEBİLİRMİYİM
taktım zatende kablolamayı düzgün yapamadım galiba kasaya güç verdim açılmadıÖnce büyük büyük harflerle yazma hocam . Ve fan takmak en kolay iş izleye izleye yapsaydın
Adam fan takamıyor ekran kartı bloğu çıkartacakekran kartı blogunu çıkartır misal 4060 sa 3060 takar model ismini değiştirir format atsanda düzelmez temiz kar
Yarın belli olacak bomba patlıcak mı diyeOFF BOMBA FIRINA VERİLMİŞ. REZZZZZ
Rize’nin neresindesinevet gün geldi çattı saat 4 gibi gel denildi bomba ucuna kadar geldi bakalım kasadan neyimizi çalmışlar
rize merkez tophane hocam sende rizeli misin anlıyor musun montaj işinden yapamazsa alayım seni eve gidelimde bi hallediverRize’nin neresindesin
her şey 0 marka model cart curt çok iyi biliyorum zatenGötürmeden önce her şeyin fotosunu alsaydınız keşke.
Rize’de değilim şuan ama rizeliyim hocam üniversite okuyorum şehir dışında meraktan sordum küçük falan diyince pazar Ardeşen de falansın diye.Orda olsam yardım ederdim ama şanssızlıkrize merkez tophane hocam sende rizeli misin anlıyor musun montaj işinden yapamazsa alayım seni eve gidelimde bi hallediver
Mesaj otomatik birleştirildi:
her şey 0 marka model cart curt çok iyi biliyorum zaten
tüh sağlık olsun hocamRize’de değilim şuan ama rizeliyim hocam üniversite okuyorum şehir dışında meraktan sordum küçük falan diyince pazar Ardeşen de falansın diye.Orda olsam yardım ederdim ama şanssızlık
İnşallah sıkıntısız kullanırsın hocam Rize’deki pcciler pek güvenli olmuyor.Bizimkilerin laptopta sıkıntı olunca mecbur götürün diyorum ama adamlar bi formata 500tl çekip içinden parça almaya çalışıyorlartüh sağlık olsun hocam
hocam ürünlerin 0 oluşu ve hepsinin garantisi olduğundan pahalı oluşundan dolayı pek ona girişeceğini düşünmüyorum çünkü topladığım sistemden zaten bu işten az çok anladığımı düşünmüştür umarım girişmez çünkü gözle görülür bişey çalarsa kesin anlarım gözle görülmez bişey çalıp sistemi riske atmaz diye düşünüyorum çünkü ürünler 0 ve eğer ki pc açılmazsa sorunun kendisinde olduğunu anlarızİnşallah sıkıntısız kullanırsın hocam Rize’deki pcciler pek güvenli olmuyor.Bizimkilerin laptopta sıkıntı olunca mecbur götürün diyorum ama adamlar bi formata 500tl çekip içinden parça almaya çalışıyorlar
evet bende öyle düşündüm aparatta am4 yazısını görünce olmaz diye düşünmüştürKutudan çıkan aparatlarda am5 yazmıyor o yüzden belki olmaz demiştir. Kocaman am4 yazıyor. Galiba fark yok 2 si arasında.
Takması falanda baya basit geçen hafta hiç bilgim olmadan taktım hatta macun içime sinmedi söktüm bir daha taktım.