Bilgisayarımı nasıl yükseltmeliyim?

oznaytr

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
25000
Dostlarım selamlar, 2018 yılı civarında kendime bir bilgisayar toplamıştım özellikleri:
  • Nvidia GTX1050 Ti GamingX
  • MSI B450M Bazooka
  • Corsair 2400 mhz 8GB x2 Ram
  • Ryzen 5 2600
  • 1 TB harddisk
  • Samsung 250 gb evo 870 SSD
Şimdi yıl oldu 2025 bilgisayar camiasına artık eskisi kadar hakim değilim. Yükseltmek istiyorum ancak hangi parçayı yükseltmeliyim, yükselteceğim yeni parça eskileriyle uyumlu olur mu her şeyin takibini kaybettim, günümüz de hangi ekran kartı vb. daha mantıklı bir karar vs. hiç bir bilgim kalmadı ve bu foruma yazmaktan daha iyi bir fikir aklıma gelmedi.
Çoğunlukla oyun oynamak için kullandığım için performansın önemli olduğu oyunlar:
  • Rust
  • PUBG (PC)
  • League Of Legends
  • CoD Warzone
Bu oyunları 144 fps çalıştırabilecek şekilde hangi parçalarımı güncellemem gerektiğini ve öneriniz varsa önerilerini yazarsanız bana çok yardımcı olmuş olursunuz dostlarım.
İyi Forumlar, İyi Akşamlar.
(Bütçem Overall Bütçedir, tüm ekipmanları içerirse daha iyi olur.)

Dostlarım selamlar, 2018 yılı civarında kendime bir bilgisayar toplamıştım özellikleri:
  • Nvidia GTX1050 Ti GamingX
  • MSI B450M Bazooka
  • Corsair 2400 mhz 8GB x2 Ram
  • Ryzen 5 2600
  • 1 TB harddisk
  • Samsung 250 gb evo 870 SSD
Şimdi yıl oldu 2025 bilgisayar camiasına artık eskisi kadar hakim değilim. Yükseltmek istiyorum ancak hangi parçayı yükseltmeliyim, yükselteceğim yeni parça eskileriyle uyumlu olur mu her şeyin takibini kaybettim, günümüz de hangi ekran kartı vb. daha mantıklı bir karar vs. hiç bir bilgim kalmadı ve bu foruma yazmaktan daha iyi bir fikir aklıma gelmedi.
Çoğunlukla oyun oynamak için kullandığım için performansın önemli olduğu oyunlar:
  • Rust
  • PUBG (PC)
  • League Of Legends
  • CoD Warzone
Bu oyunları 144 fps çalıştırabilecek şekilde hangi parçalarımı güncellemem gerektiğini ve öneriniz varsa önerilerini yazarsanız bana çok yardımcı olmuş olursunuz dostlarım.
İyi Forumlar, İyi Akşamlar.
(Bütçem Overall Bütçedir, tüm ekipmanları içerirse daha iyi olur.)
sen bu sistemi 2. elde 10k civarına sat. o sırada bütçeyi de arttırabilirsen 40k civarında çok güzel am5 sistem toplarsın

ne yazık ki şuan bir
Anladım, almamı önerdiğin herhangi bir sistem var mı?
ne yazık ki şuan bir sistem öneremem çünkü sistemini sattığın zaman bu fiyatlar aynı olmayacak. sistemini sattığında yeni konu aç. söz veriyorum orda olacağım

Geri