Hocam şimdi akıl var mantık var bu sistem etse etse 8k taş çatlasın 8.5k eder ekran kartı rx 6600 ikinci elde 3.5k ile 4k arasında bulunabiliyorken sen 15k fiyat istiyorum diyorsun hiç mi ikinci el sitelerinde muadillerine bakmadın. Birtek diğer arkadaşın da seni savunma şekli ve yeni hesap olması akla başka bir durum getirmiyor
he tamam ekran kartından dolayı diyosun 15k tamamm rtx 3070 13k ama neyse
ya yok nere satıyor hepsi giriş seviyesi ürünler bi tane üst segment donanım yok kasada ssd si m2 bile deil sata ssd takmış
2.elde 3090 bile var o fiyata arkadaş çok akıllı
bence de 10k eder ekran kartı. İstersen direkt 3060 ile takas et üstüne para iste
multi açmak çok kolay. dendiği gibi o paraya alacak kişi bulursan şanslısın ama aylarca ilanda bekler oForumun yetkilileri hesap bilgilerine bakabilir arkadaşın aynı kişi falan değilim tanımıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya o olmaz, şu pahalı e ben bunu kaça satsam gider hadi siz söyleyin herkese diyorum, kaça gider ?
Birde ben bunu 9'a satsam sonra ne alıcam o paraya hiçbirşey.
mod mu var forumda hep bu saçmalıklarda ortalıkta 1 tane mod olmuyorYav modları etiketleyin de şu konuyu kapatsın ya boşu boşuna insanların zamanini çalmasın
maksimum 9k hadi 10kEvet arkadaşlar bilgisayarımı satma kararı yazdım sistemim şöyle:
Tüm parçaları sıfır ayarında-1 Yıl TR garantili olup özenle toplanmıştır.
Ekran Kartı : SAPPHIRE RX 5600 XT 6 GB
(2 fanlı, kutu-fatura mevcut, tamir ve mining görmedi, herhangi bir sorunu sıkıntısı yok.)
İşlemci : AMD Ryzen 5 3600
SSD : Crucial 480 GB SSD
HARD DİSK: 1TB SD BLUE
RAM : Corsair16 GB 3200 MHz Ram
Anakart : Gigabayte B450M S2h (sıfır gibi, kutulu-güncel BIOS)
PSU : 600W 80+Plus Yeterli bir PSU
Kasa: RGB Gaming kasa
İşletim Sistemi : Windows 11 Pro yüklü & lisanslı
Ve buna 15.400 TL yazdım
Ne zamana satarım
Kaça satmalıyım
Düşükmü yazmışım
Ne zaman demişim 20kkonu sahibi trolluyor sanırsam konunun kapanması lazım 20k falan diyo sisteme
Kardeşim eski ekran kartı kıtlığı falan kalmadı. Senin sisteminin edeceği max8-9k yani satıp daha iyisine geçmen için elinde biraz para olması lazım. İşler eskisi gibi değil yani."""
Ne zaman demişim 20k
Ekonomiden bahsetmek trollemek mi ?
Az önce konuya denk geldim adam rx580 li sistemle 7500'e anlaşmış yuh dedim içimden.Kardeşim eski ekran kartı kıtlığı falan kalmadı. Senin sisteminin edeceği max8-9k yani satıp daha iyisine geçmen için elinde biraz para olması lazım. İşler eskisi gibi değil yani.
12K ya sıfır kilometre 6650XT var MAX MAX MAX 9K eder sen mining döneminde kalmışsın.Az önce konuya denk geldim adam rx580 li sistemle 7500'e anlaşmış yuh dedim içimden.
O zaman sistemim en az 12K olması lazım benimde.