Neler Yeni

Bilgisayarımı satmak istiyorum ama fiyatlar hakkında bir bilgim yok

Ceast

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Doğukan kaya
Abilerim zor zamanlar geçiriyorum o nedenle Pc yi satmaya karar verdim ama aldığımdan beri piyasaya hiç hakim deilim sizce kaça gider?
1650 süper oc Intel i9f 2666mghz 2x8 (biri 3200mghz) 144hz 1 MS Asus monitör blue swich (yanlış yazmış olabilirim) mekanik klavye inca steel series rival 3 mouse game power warlord kulaklık ana Kart in falan ismini hatırlamıyorum sadece h ile başladığını hatırlıyorum galiba şu an aklıma bunlar geliyor sizce kaça gider ilgilenen herkese çok teşekkür ediyorum ilk yorumum umarım yanlış bişey yapmamışımdır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abilerim zor zamanlar geçiriyorum o nedenle Pc yi satmaya karar verdim ama aldığımdan beri piyasaya hiç hakim deilim sizce kaça gider?
1650 süper oc Intel i9f 2666mghz 2x8 (biri 3200mghz) 144hz 1 MS Asus monitör blue swich (yanlış yazmış olabilirim) mekanik klavye inca steel series rival 3 mouse game power warlord kulaklık ana Kart in falan ismini hatırlamıyorum sadece h ile başladığını hatırlıyorum galiba şu an aklıma bunlar geliyor sizce kaça gider ilgilenen herkese çok teşekkür ediyorum ilk yorumum umarım yanlış bişey yapmamışımdır
İ3 9f olucak kusura bakmayın

İ3 9f olucak kusura bakmayın
Tekrar dan özür diliyorum ilk kez kullanıyorum forum u birazda heyecan yaptım sanırım 10100f olucak

v3ysi.alkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
veysi alkan
İşlemci i3-10100f
Anakart?
Ssd?
Ram 2x8 2666-3200 MHz
Ekran kartı 1650super
PSU?
Kasa?
Ve markaları ne zaman aldin

Ceast

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Doğukan kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemci i3-10100f
Anakart?
Ssd?
Ram 2x8 2666-3200 MHz
Ekran kartı 1650super
PSU?
Kasa?
Ve markaları ne zaman aldin

Ana kart ex-h410m asus SSD crucial BX500 PSU nun modelini bilmiyorum kasanın da markasından emin deilim ama üstünde xıgmatek yazıyor

Ana kart ex-h410m asus SSD crucial BX500 PSU nun modelini bilmiyorum kasanın da markasından emin deilim ama üstünde xıgmatek yazıyor
Ssd 500 GB bu arada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,898
Üyeler
164,928
Son üye
opeth
Top Bottom