emirhan1234
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,814
merhabalar format atmayı bilmiorum o yüzden bu bilgisayarı sıfırla seçeneğinden sıfrlasam ne olur beklesem sorun değil olsunb yeter
ama üşeniyorum ve böyle daha kolay olacağını düşünüyoerumSıfırlamak pek işe yaramıyor.
Aldığın mavi ekran hatalarını giderebilir ama bilgisayardaki dosyalarınla onardığın için hep bi kalıntı olacak hatta büyük bir kalıntı.
Youtube dan video izleyerek format atmanı tavsiye ederim.
sıkıntı vey temiz olur değilmihiç sıkıntı yaşamazsın sıfırla seçeneğinden sıfırlayabilirsin
donanimarsivi.com
Olmaz. Ben yapmıştım ekran kartı driverı silinmemişti mesela. Ordan sıfırlamak işletim sisteminin dosyalarını silmez diye biliyorum.sıkıntı vey temiz olur değilmi
ya ben uğraşmak istemiyoruuuum sıfırla seçeneğinden yapsam sıkıbtı olurmu acil yapmam lazım ki oyunlarda fps düşüyorRehber - Flash bellek (USB), CD olmadan temiz kurulum yapma
Eminim ki aralarınızdan birinde 8 GB flash bellek yoktur ve almaya üşeniyordur. Sıkıntı yok burda var o olmadan nasıl yapacağınız! İhtiyacınız olması gereken tek şey ISO dosyanız. (Yanlışlıkla konuyu yükselttim neyse :P) 1. Adım: Windows + R kombinasyonuyla çalıştırı açıp diskpart.msc...donanimarsivi.com
USB belleğin yoksa bunu uygula. Varsa onlarda video var zaten USB ile temiz kurulum yapma hakkında.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Olmaz. Ben yapmıştım ekran kartı driverı silinmemişti mesela. Ordan sıfırlamak işletim sisteminin dosyalarını silmez diye biliyorum.
Ben birkeresinde ordan sıfırlamıştım fps aynıydı dediğimden sıfırladım fps gözle görülür şekilde artmıştı. Ama sen bilirsin. Bu arada uzun gözüktüğüne bakma gayet kolay.ya ben uğraşmak istemiyoruuuum sıfırla seçeneğinden yapsam sıkıbtı olurmu acil yapmam lazım ki oyunlarda fps düşüyor
ne demek isteğini anlamadım ?Ben birkeresinde ordan sıfırlamıştım fps aynıydı dediğimden sıfırladım fps gözle görülür şekilde artmıştı. Ama sen bilirsin. Bu arada uzun gözüktüğüne bakma gayet kolay.
Ben bu yöntem ile bilgisayarımı sıfırladığımda oynadığım bir oyundaki FPS 15-20 arası artmıştı. Ondan bu yöntemi yapmanı öneriyorum. Senin dediğin sıfırlama yöntemini yaptığımda FPS değişmemişdi.ne demek isteğini anlamadım ?