bilgisayarımı sıfırlamak istiyorum

emirhan1234

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,814
merhabalar format atmayı bilmiorum o yüzden bu bilgisayarı sıfırla seçeneğinden sıfrlasam ne olur beklesem sorun değil olsunb yeter

Sıfırlamak pek işe yaramıyor.
Aldığın mavi ekran hatalarını giderebilir ama bilgisayardaki dosyalarınla onardığın için hep bi kalıntı olacak hatta büyük bir kalıntı.

Youtube dan video izleyerek format atmanı tavsiye ederim.

Sıfırlamak pek işe yaramıyor.
Aldığın mavi ekran hatalarını giderebilir ama bilgisayardaki dosyalarınla onardığın için hep bi kalıntı olacak hatta büyük bir kalıntı.

Youtube dan video izleyerek format atmanı tavsiye ederim.
ama üşeniyorum ve böyle daha kolay olacağını düşünüyoerum

hiç sıkıntı yaşamazsın sıfırla seçeneğinden sıfırlayabilirsin

USB belleğin yoksa bunu uygula. Varsa onlarda video var zaten USB ile temiz kurulum yapma hakkında.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sıkıntı vey temiz olur değilmi
Olmaz. Ben yapmıştım ekran kartı driverı silinmemişti mesela. Ordan sıfırlamak işletim sisteminin dosyalarını silmez diye biliyorum.

USB belleğin yoksa bunu uygula. Varsa onlarda video var zaten USB ile temiz kurulum yapma hakkında.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olmaz. Ben yapmıştım ekran kartı driverı silinmemişti mesela. Ordan sıfırlamak işletim sisteminin dosyalarını silmez diye biliyorum.
ya ben uğraşmak istemiyoruuuum sıfırla seçeneğinden yapsam sıkıbtı olurmu acil yapmam lazım ki oyunlarda fps düşüyor

ya ben uğraşmak istemiyoruuuum sıfırla seçeneğinden yapsam sıkıbtı olurmu acil yapmam lazım ki oyunlarda fps düşüyor
Ben birkeresinde ordan sıfırlamıştım fps aynıydı dediğimden sıfırladım fps gözle görülür şekilde artmıştı. Ama sen bilirsin. Bu arada uzun gözüktüğüne bakma gayet kolay.

Ben birkeresinde ordan sıfırlamıştım fps aynıydı dediğimden sıfırladım fps gözle görülür şekilde artmıştı. Ama sen bilirsin. Bu arada uzun gözüktüğüne bakma gayet kolay.
ne demek isteğini anlamadım ?

ne demek isteğini anlamadım ?
Ben bu yöntem ile bilgisayarımı sıfırladığımda oynadığım bir oyundaki FPS 15-20 arası artmıştı. Ondan bu yöntemi yapmanı öneriyorum. Senin dediğin sıfırlama yöntemini yaptığımda FPS değişmemişdi.

internette milyonlarca format atma videosu var onları izle sıfırlamak bi işe yaramaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,948
Üyeler
190,481
Son üye
sonhry
Geri