Bilgisayarımı Toplamak İçin Yardım İstiyorum

Berke8687

80+
Reaksiyon skoru
174
Arkadaşlar herkese iyi forumlar Antalya’da ikamet ediyorum uzun uğraşlar sonucunda yaklaşık 180 bin tl değerinde beyaz bir sistem parçaları alarak lianli ekosistemin olduğu sistemimi eksiksiz topladım.Ama kime güvenip toplatacağıma karar veremedim bana gerçekten işinin ehli yardımcı olabilecek Antalya da yaşayan bir kardeşim var mı ? Yada öneri yapacak

elin tornavida tutuyor mu?
önce izle
sonra adım adım acele etmeden toplamaya başla
yapamam edemem diyorsan da bilgisayarcı bulup ücreti mukabilinde toplatırsın.

elin tornavida tutuyor mu?
önce izle
sonra adım adım acele etmeden toplamaya başla
yapamam edemem diyorsan da bilgisayarcı bulup ücreti mukabilinde toplatırsın.
Bütün kalbimle söylüyorum mevzu ücret değil ama hiç bir bilgisayarcı bana güven vermiyor buradan bana yardımcı olacak arkadaşa da ücret verebilirim ama böyle temiz benimde görebileceğim güzel iş olsun istiyorum

İnstagrama gir antalya bilgisayar yaz etiketlerden bak işciliği güzel olan adama yaz ama yanında bekle bende dün öyle topladım

Parçalarım o kadar pahalı ki ve inan zor aldım hepsini bişey olur diye tırsıyorum 😂😂
Yemeyeceğin muzun altına yatmayacaktın kral o zaman. Hayatında hiç bilgişsayarı olmamış ve para eline geçinec tüm parayı bilgisayara yatıran bir adam görmedim ben. Kademe kademe daha zevkli oluyor. İşçiliği kendinin olmayan tüm bilgisyar dai şeylerde de hem öperler hem gömerler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yemeyeceğin muzun altına yatmayacaktın kral o zaman. Hayatında hiç bilgişsayarı olmamış ve para eline geçinec tüm parayı bilgisayara yatıran bir adam görmedim ben. Kademe kademe daha zevkli oluyor. İşçiliği kendinin olmayan tüm bilgisyar dai şeylerde de hem öperler hem gömerler.
Ben de arab sürmesini bilmiyordum, derslere katıla katıla süre süre öğrendim. Aldım ehliyerti. En iyisi kendi yaptığın.

Hocam parca bilgisi verirnisin merak ettik vaktin varsa

Ben de arab sürmesini bilmiyordum, derslere katıla katıla süre süre öğrendim. Aldım ehliyerti. En iyisi kendi yaptığın.
Parası olmamış eline geçen parayı bilgisayara yatıran adam konusunu tam anlamasam da üslubunu çok rahatsız edici buldum ben sadece tavsiye ve destek istedim parayı kolay kazanmadığımız içinde zor aldım dedim yani kalkıpta yok muz yok yemek gibi çirkin bir şekilde yorum yapman şık olmamış neyse canın sağolsun

Hocam parca bilgisi verirnisin merak ettik vaktin varsa
tabii kardeşim ufak ufak yazayım
5080 ekran kartı Asus tuf
X870 msi ana kart
Gskill trident neo 64 gb ram
Ryzen 7 9800x3d
Lianli fan seti lcd
Dynamic evo rgb lianli kasa
Sn850x 2 tb m2 Ssd
1000w power plat sertifika lianli

Yemeyeceğin muzun altına yatmayacaktın kral o zaman. Hayatında hiç bilgişsayarı olmamış ve para eline geçinec tüm parayı bilgisayara yatıran bir adam görmedim ben.
Kardeş sen kademe kademe topla tamam, en işini kendi yapan adam sensin helal olsun. Bir de seni ilgilendirmeyen konular hakkında yorum yapmışsın, yok eline para geçince hepsini yatırmış falan. Hayırdır öderken yanında mıydın arkadaşın?

Kardeş sen kademe kademe topla tamam, en işini kendi yapan adam sensin helal olsun. Bir de seni ilgilendirmeyen konular hakkında yorum yapmışsın, yok eline para geçince hepsini yatırmış falan. Hayırdır öderken yanında mıydın arkadaşın?
Bende anlamadım yani fazla bilgimiz yoktu bu konuda buradaki arkadaşlar çok yardımcı oldular sağolsunlar ama bu kadar hadsiz yorum yapan hiç olmamıştı

Kastetttiğim şey şu, toplasın bana giren cıkan yok hayırlı da olsun güle güle de kullansın ama mevzuyu bilmiyip hepsini alıp sonra ne yapcam demek sana mantıklı gelşiyor mu? parçalara bakan adam montajına da bakar yapar eder öğrenir.

Eline para gecıp yatırma mevzusundan daa kastettiğim.

Kademe kademe daha zevkli oluyor demişim. Ki bilgi de katarsın kendine ulan bu buraya nasıl gircek de demezsin. Benim iş bilmezlikten anakartını yakan arkadaşlarım var, mevzu kimseyi asla kötülemek ya da aşağılamak değil ama araba işlerinde de bu böyledir. 1 milyon tl n varsa 1 milyonluk araba almazsın direkt 200 300 diye başlar yükseltirsin ki tecrübe edinesişn.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,346
Üyeler
184,618
Son üye
mehmethocam
Geri