Stk3535
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Merhaba arkadaşlar. Bir sorum olacak. Bilgisayarımın ekranı oyun oynarken bir anda gidiyor bunun yanında seste gidiyor. Bilgisayarı resetlediğimde normal bir şekilde açılıyor. Sorun kesinlikle monitörden değil zaten ben ram den kaynaklandığını düşünüyorum ama bir çok tanılama testine tabii tutmama rağmen ram de herhangi bir sorun bulunamıyor. Bu olay sadece oyun oynarken oluyor Windows"un solitaire oyunlarını oynarken bile ekran kapanıyor.
Bu durum ilk kez bir online oyun oynarken başıma geldi. Oyunu oynarken bir durumdan dolayı bilgisayarı resetlemem gerekti ve oyuna da yetişmem gerekiyordu. Bilgisayar açılırken güncellemeye aldı bende güncellemeyi yarıda kesmek zorunda kaldım daha sonra oyuna geri döndüğümde ekran kapanma sorunu ortaya çıktı. acaba sorun güncellemeyi yarıda kesmemden kaynaklı olabilir mi ? Cevaplarınızı bekliyorum iyi forumlar.
Bu durum ilk kez bir online oyun oynarken başıma geldi. Oyunu oynarken bir durumdan dolayı bilgisayarı resetlemem gerekti ve oyuna da yetişmem gerekiyordu. Bilgisayar açılırken güncellemeye aldı bende güncellemeyi yarıda kesmek zorunda kaldım daha sonra oyuna geri döndüğümde ekran kapanma sorunu ortaya çıktı. acaba sorun güncellemeyi yarıda kesmemden kaynaklı olabilir mi ? Cevaplarınızı bekliyorum iyi forumlar.