Neler Yeni

Bilgisayarımın gereksiz performansı düşük

Izzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Şehmus Ulusoy
Öncelikle selamlar herkese hayırlı ramazanlar. Sistemimin vermesi gerektiği performansı vermediğini düşünüyorum ve bunun nedenini araştırıyorum bayadır fakat herhangi bir bilgi edinemedim. İnternetten bench testleri olsun etrafımdaki sistemime benzer sistemlere sahip olan kişiler hep benim aldığım performansın çok farklı bir şekilde üstünü alıyor bazı arkadaşlarım darboğaz olabilir ekran kartın tam beslenmiyor olabilir filan dediler. Oyunlar sırasındaki değerleri sırasıyla : Valorant , CS:GO , GTA V(1080p)

(SİSTEM ÖZELLİKLERİ: GTX 950M İ7 5500U 8GBRAM DDR3)

Ekler

• IMG_20210424_201442.jpg
    IMG_20210424_201442.jpg
    400.6 KB · Hit: 34
  • IMG_20210425_001808.jpg
    IMG_20210425_001808.jpg
    297 KB · Hit: 33
  • IMG_20210425_003041.jpg
    IMG_20210425_003041.jpg
    214.2 KB · Hit: 38

Meliordie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Ramazan Üyücü
Güncellemeyle ilgili olabilir, arkadaşın dediği gibi kaldırın. Test edin. Ya da ilk önce basit ilerleyin, sıcaklıkları kontrol edin, sorun var ise güzelce temizleyin cihazı macun yenilemesi yapın. uefi Windows kurun. Chipset en güncel sürücü kurun, ekran kartınınkini de güncelleyin. güç durumunu, nihahi performans mı kontrol edin, seçeneklerde yoksa. İnternette bir çok rehber var CMD üzerinden birkaç satır kod girmeniz gerekecek. Nihahi performans seçili olsun, oyun modu açık olsun, öyle test edin, eğer bir sorun yok ise, Windows'u güncelleyin, sorunun tekrar etmesi halinde güncellemeleri kaldırın.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,602
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Güncellemeyle ilgili olabilir, arkadaşın dediği gibi kaldırın. Test edin. Ya da ilk önce basit ilerleyin, sıcaklıkları kontrol edin, sorun var ise güzelce temizleyin cihazı macun yenilemesi yapın. uefi Windows kurun. Chipset en güncel sürücü kurun, ekran kartınınkini de güncelleyin. güç durumunu, nihahi performans mı kontrol edin, seçeneklerde yoksa. İnternette bir çok rehber var CMD üzerinden birkaç satır kod girmeniz gerekecek. Nihahi performans seçili olsun, oyun modu açık olsun, öyle test edin, eğer bir sorun yok ise, Windows'u güncelleyin, sorunun tekrar etmesi halinde güncellemeleri kaldırın.
nihai performans, performans artışından çok düşüşe yol açıyor yapmayın.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,602
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,602
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Ryzen için hangisini önerirsiniz?
imzama bakarsanız bende ryzen kullanıcısıyım kendim de performans modlarını tek tek denedim hiçbir fark yok sadece nihai mod aksi gibi diğer modlara nazaran daha az performans veriyor

Izzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Şehmus Ulusoy
Son windows güncellemesi KB5001330 yaptıysanız kaldırıp test edin.
nasıl yapacağım konusunda bilgim yok yardımcı olur musun ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuanda üzerinde eski bir macun var işlemcim 2.40ghz turbo ile 3 fakat ben 2.30 da kullanmak zorunda kalıyorum sıcaklık probleminden fakat şuanda bu durumdayken işlemcinin ısınmasından dolayı drop yemiyorum

Top Bottom