4-5 aylık daha tertemiz pcTemizlik ve gerekir ise macun yenileyin
Fazla voltaj yiyor olabilirsin aynısınk yaşadım 230v psu 250 yemiş haliyle fazla akım üretince anakart bunu bileşenler vermiş her şey fulldu çalışırken pc yanıyordu derken psu bomba gibi patladı.bilgisayarım normalde fazla ısınmazdı ama bugun acarken sistemde bi arıza oldu dedi üzgün surat gösterdi yeniden başlattım oyun oynadım 30 dk fln pc cayır cayırdı sebebi ne olabilir 3 tane fan var 2 üsste 1 arkada
hayır yapmadım düzgün calısyor ama cok ısınıyoHepsi çalışıyor mu overclock yaptınız mı?
Çok geçmeden pc yi kapa fişten çek 3-4 saat bekle belki elektrik sıkıntısı vardır şuan yaşadığın yerdehayır yapmadım düzgün calısyor ama cok ısınıyo
Fanlar vs. düzgünse undervolt yap.hayır yapmadım düzgün calısyor ama cok ısınıyo
500 w yazıyo psudaFazla voltaj yiyor olabilirsin aynısınk yaşadım 230v psu 250 yemiş haliyle fazla akım üretince anakart bunu bileşenler vermiş her şey fulldu çalışırken pc yanıyordu derken psu bomba gibi patladı.
o ne ?Fanlar vs. düzgünse undervolt yap.
500 w yazıyo psuda
İşlemci voltajı düşürülür haliyle işlemci performansı da düşer bios reset dene derimo ne ?